(Nettavisen)

FA-cupen er trolig Wolverhamptons eneste sjanse til å ta et trofé denne sesongen. Men med klubbens historie om å ryke ut tidlig i denne turneringen, er det ikke nødvendigvis alle på Molineux Stadium som gleder seg til cupkampen mot et Crystal Palace-lag som er ubeseiret i de to siste kampene.

Fredag er det ca. 753 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 19.00.

Wolves har vunnet FA-cupen fire ganger, men sist gang var tilbake i 1960.

Wolverhampton har røket ut i 3. runden i FA-cupen seks av de åtte siste sesongene. Sist sesong tapte Nuno Espirito Santos lag 0-1 mot Manchester United i denne runden. Vi tror de opplever en ny cupexit fredag.

Wolverhampton - Crystal Palace 1,95 - 3,00 - 3,50 B (spillestopp fredag kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, FA-cup 3. runde. Wolverhampton har vist svak form de siste ukene. De har kun vunnet én av de siste syv kampene, og Nuno Espirito Santo har en rekke sentrale spillere ute med skader.

Spisen Patrick Cutrone og midtabenspiller Morgan Gibbs-White er hentet tilbake fra låneopphold i Fiorentina og Swansea på grunn av skadeproblemene, og begge kan få spilletid i fredagens cupkamp.

Den belgiske midtbanespilleren Leander Dendoncker er friskmeldt etter en kneskade, og er aktuell til kampen mot Crystal Palace.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Kapteinen tilbake?

Palace har til sammenligning kun tapt to av de siste syv kampene, og de er ubeseiret i de siste to kampene. I helgen knuste de Sheffield United 3-0.

Palace-manager Roy Hodgson vil etter alt å dømme rotere på laget. Jeffrey Schlupp er definitivt ute etter å ha pådratt seg en strekkskade i helgens kamp mot Sheffield United.

Scott Dann og Gary Cahill er også ute, mens kaptein Luka Milivojevic kan bli spilleklar etter å ha slitt med ryggproblemer en stund.

Palace vant sist FA-cupduell

Crystal Palace røk ut av FA-cupen i 3. runden forrige sesong, men de har ikke røket ut to sesonger på rad i denne runden som et lag i toppdivisjonen siden 1990-1991 og 1992-1993.

Fredag er det ca. 753 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 19.00.

Det er snart elleve år siden sist Wolves og Crystal Palace møttes i FA-cupen. Den gangen vant Palace 3-1 hjemme på Selhurst Park. Tre av de siste fem FA-cup-oppgjørene mellom Wolves og Palace har endt uavgjort etter 90 minutter, men alle omkampene har blitt vunnet av Palace. Denne gangen skal kampen avgjøres fredag kveld.

Vi tror at fredagens cupoppgjør kan bli tett og jevnspilt. Denne matchen er mer åpen enn hva oddsen antyder. Palace har tross alt vunnet to av de fire siste kampene mot Wolves på Molineux. Det gjør at vi går for en dristig borteseier til 3,50 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset