(Nettavisen)

Atalanta-trener Gian Piero Gasperini har bygget opp et lag som mange mener spiller den mest underhodende angrepsfotballen i Europa. Liverpool-forsvaret ligger an til å få en travel kveld i Bergamo tirsdag.

Atalanta - Liverpool - Duván Zapata scorer mål - 2,35 (spillestopp kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Champions League, gruppe D. Atalanta og Liverpool er favorittene til å ta seg videre til utslagsspillet fra gruppe D.

Atalanta endte på tredjeplass i Serie A sist sesong, men scoret utrolige 98 mål. Ingen lag i den italienske toppdivisjonen har scoret så mange mål på over 60 år.

Onsdag er det ca 164 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Spissparet Luis Muriel og Duvan Zapata scoret 18 mål hver. Så langt denne sesongen har de to Atalanta-angriperne scoret henholdsvis fire og to mål hver på fem og seks kamper i Serie A.

- Vi kan score på Liverpool

Men i Champions League er det Zapata som har herjet.

Den colombianske spissen har vært direkte invovert i seks mål på fem Champions League-kamper for Atalanta. Sist sesong gikk han glipp av flere Champions eague-kamper på grunn av skader.

- De vant Champions League for to år siden og vant Premier League sist sesong. De er en storkubb internasjonalt. Men forsvaret deres vil få det tøft. Vi har offensive kvaliteter, og vi vil komme til sjanser, sier Zapata i et intervju med Liverpool Echo.

- Vi kan score på Liverpool hvis vi får spillet vårt til å fungere, legger han til.

Zapata har allerede scoret tre mål på de to første Champions League-kampene denne sesongen. Han scoret blant annet begge målene da italienerne spilte 2-2 mot Ajax.

Sjekk alle dagens oddstips her!

Vi tror det blir flere mål i denne kampen, og formen til den 186 centimer høye kraftspissen gjør at vi tror han kan lage problemer for Liverpool. 2,35 i odds på Zapata-scoring er greit.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset