(Nettavisen)

Den engelske avisen The Telegraph kåret Roberto Soldado til et av de dårligste kjøpene i Premier League i 2014, og så sent som i fjor kåret football-london spanjolen til en av Tottenhams største flopper.

Det er vanskelig å være uenig. Statistikken taler for seg selv.

Fredag er det ca. 100 millioner i Eurojackpot-potten.

Soldado ble hentet fra Valencia til Tottenham for 260 millioner kroner. Den spanske landslagsspilleren fikk en brukbar start i Spurs, med fire scoringer på sine tre første kamper, men deretter gikk Premier League-karrieren en vei: Nedover.

Etter to sesonger i Nord-London og kun syv Premier League-mål ble Soldado en gedigen skuffelse. Han kostet Tottenham 37 millioner kroner per mål (pluss lønn). Soldado-signeringen går inn i historiebøkene som en av de dårligste spisskjøpene i Premier League-historien.

Men han kan lage problemer for Molde. Det viste han i den første kampen mot romsdalingene.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Den 35 år gamle veteranspissen hadde spilt fire Europa League-kamper for Granada før åttendedelsfinalen mot Molde, uten å score, men mot Molde satte han ballen i mål. Vi tror han og lagkameratene ødelegger for Molde torsdag.

Molde - Granada 3,00 - 3,40 - 2,20 B (spillestopp torsdag kl. 18.50)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

UEFA Europa League. Åttendedelsfinale. Kamp 2 av 2. Spilles i Budapest. Granada vant det første oppgjøret 2-0, men Molde hang brukbart med i den kampen. Det var personlige feil som felte dem på Estadio Nuevo Los Cármenes: En brøler av stopperparet på det første målet, en keepertabbe av Andreas Linde på det andre – i tillegg pådro Martin Ellinsen seg en unødvendig utvisning etter to gule kort på to minutter.

At Molde vinner Europa League gir 500 i odds

Ellingsen er suspendert i torsdagens kamp, og Ola Brynhildsen er fortsatt ute med skade.

Skadetrøbbel for Granada

Granada hatt problemer med skader en stund, og det ser ikke ut til å bli noe bedre før returkampen mot Molde. Langtidsskadde Lozano er fortsatt ute her, og det samme er Milla, Neva, Soro og Suárez, som alle ville vært aktuelle for en startplass.

Yan Eteki og Dimitri Foulquier, som begge startet mot Molde sist, måtte gå ut med skader i helgens kamp. Det er usikkert om de blir klare til torsdagens match. Dermed kan åtte spillere være ute når Granada møter romdalingene i Budapest.

Fredag er det ca. 100 millioner i Eurojackpot-potten.

Quini har vært en naturlig erstatter for Foulquier på høyrebacken, men han kom ikke med i spanjolenes Europa League-tropp. Jesus Vallejo har spilt et par kamper på høyrebacken i Europa League, men det har ikke vært ideelt.

Nehuen Perez startet overraskende i den første kampen mot Molde, og han håper å beholde plassen i returkampen.

Bra borte i Europa

Molde må spille hjemmekampen sin på bortebane i Budapest. Det er ingen fordel, men de møter et lag som ikke trives veldig godt på bortebane. Vel å merke i den hjemlige ligaen. De har kun vunnet to av 13 bortekamper. Det gjør dem til det dårligste bortelaget i La Liga.

I Europa League har de vist bedre takter på bortebane. De hadde de to seire og én uavgjort på bortebane i gruppespillet. De slo blant annet PSV i Eindhoven.

I 16.-delsfinalen tapte de knepen 1-2 mot Napoli i Italia. Molde får det ikke enkelt.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Romsdalingene trenger en tidlig scoring for å skape spenning i kampen, men Granada har spillere som kan straffe Molde på overganger.

Veteranangriperne Jorge Molina, som blir 39 år i april, og Roberto Soldado, som fyller 36 år i mai, har rutinen som skal til for å utnytte de ørsmå feilene som Molde-forsvaret skulle finne på å gjøre. Begge scoret i den første kampen i Spania, og vi blir ikke overrasket om en av dem - eller begge - kommer på scoringslisten igjen i torsdagens match.

Vi tror Europa League-eventyret til Molde tar slutt torsdag. 2,20 i odds på Granada-seier er greit.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset