Gå til sidens hovedinnhold

Denne mannen leder Europas beste lag

Diego Simeones Atletico Madrid er ubeseiret i de 26 siste kampene. I kveld skal de møte Real til Madrid-derby.

(Nettavisen)

I 14 år dominerte Real Madrid byderbyene i den spanske hovedstaden, men etter at Diego Simeone kom til Atletico Madrid har balansen vippet over de røde og hvite sin favør.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Real Madrid har kun vunnet fire av de siste 15 Madrid-derbyene i La Liga siden 2013, og tre av de fire seirene har oppsiktsvekkende nok kommet på bortebane

Zinedine Zidane har kun én gang opplevd å vinne mot Atlético på Bernabéu. Det skjedde i det forrige Madrid-derbyet i februar. Da vant Los Blancos 1-0.

Real Madrid - Atletico Madrid 2,20 - 3,10 - 3,00 B (spillestopp lørdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Spansk La Liga. De regjerende La Liga-mesterne Real Madrid møter serieleder Atlético Madrid lørdag kveld. Diego Simeones menn jakter sin første La Liga-tittel på syv år.

Atlético Madrid er ubeseiret i de siste 26 ligakampene (17 seire og ni uavgjorte). Det er en klubbrekord for laget i La Liga, og det gjør dem i øyeblikket til det beste laget i de fem største ligaene i Europa.

Lørdag kveld møter de byrival Real som påførte dem deres siste nederlag. De tapte 0-1 i februar og Karim Benzema scoret det eneste målet på Santiago Bernabéu.

Scoret mest i La Liga

Atletico har kun to baklengs på de ti første ligakampene denne sesongen, og de har holdt nullen i åtte av kampene. Diego Simeones menn har det tetteste forsvaret i de fem største ligaene i Europa så langt denne sesongen. Det eneste laget som har klarte å holde nullen like mange ganger i 2020-2021-sesongen er Bordeaux i fransk Ligue 1, men franskmennene har spilt tre kamper mer enn Atletico og de har sluppet inn elleve mål totalt.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Solid forsvarsspill har vært varemerket til Atlético under Simeone, men offensivt har de ikke imponert de siste sesongene.

Argentineren har forberedt angrepsspillet denne sesongen, og han har samtidig klart å beholde den gode defensive strukturen i laget.

Med seier lørdag vil Atlético være ni poeng foran Real Madrid, som ligger på fjerdeplass, og samtidig har de en kamp til gode på byrivalene. En seier vil sende et klart signal at de mener alvor denne sesongen.

Zidane gjør én endring

Ifølge den spanske avisen AS vil Real-manager Zinedine Zidane trolig kun gjøre én endring på laget som slo Gladbach i Champions League onsdag. Dani Carvajal er ventet å komme inn i startelleveren hos Los Blancos på høyrebacken.

Lucas Vázquez, som har vikariert for Carvajal, kan beholde en plass i startelleveren ved å erstatte Rodrygo på høyreflanken.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Sannsynlig Real Madrid-lag: Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Casemiro, Modric, Kroos, Lucas Vázquez, Benzema, Vinicius.

Atlético hvilte Koke, Marcos Llorente, Yannick Carrasco og João Félix i 2-0-seieren mot Real Valladolid sist helg, men de er tilbake til Madrid-derbyet. Alt tyder på at Simeone kommer til å starte med samme lag som mot RB Salzburg.

Trolig startellever hos Atletico: Oblak, Savic, Felipe, Hermoso, Trippier; Carrasco, Llorente, Koke, Saúl, Luis Suárez, João Félix.

Atletico virker å ha et sterkere lag enn Real denne sesongen, og det har de også vist i ligaen. De er det eneste ubeseirede laget så langt, og har scoret mer mål enn noe annet lag. Seks av de siste åtte kampene - uansett turnering - mellom disse to lagene på Bernabéu har endt uavgjort.

Dette er en kamp ingen av lagene vil tape. Syv av de 17 kampene Diego Simeone har ledet Atletico mot Real har endt uavgjort. Vi tror også at denne kampen ender uavgjort. 1-1 eller 0-0? Oddsen på U er 3,10. Spillestopp er kokken 20.55.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken