(Nettavisen)

Fredagens langoddsprogram byr på kamper fra engelsk Championship, La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1. Det er ingen spesielle kamper som skiller seg ut, den mest interessante for oss nordmenn er nok Championship-oppgjøret mellom Derby og Fulham.

Fredag er det ca 230 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Derby - Fulham H 2,70 (spillestopp kl 20.40)
Viktig kamp i Championship. Etter fire strake hjemmeseire, måtte Derby nøye seg med 1-1 mot Huddersfield forrige lørdag. Med 5-3-2 totalt på de ti siste seriekampene, har Derby avansert til 13. plass. Står med 44 poeng og har ni poeng opp til Preston på playoff. Det er fortsatt 13 serierunder igjen. Flotte 9-6-2 på hjemmebane. Midtbanespilleren Duane Holmes pådro seg en leggskade mot Huddersfield og blir ikke klar til fredagens kamp. Tom Huddlestone er fortsatt ute, mens Andre Wisdom kan rekke kampen.

Klikk her for å levere dette spillet

Smell for Fulham sist

Etter 4-2-0 på seks seriekamper, gikk Fulham på en skikkelig mine hjemme mot tabelljumbo Barnsley forrige lørdag og tapte 0-3. I og med at Leeds vant sin kamp, er det nå tre poeng opp til Leeds på 2. plass for Fulham som beholdt sin 3. plass. Helt greie 6-6-4 på bortebane. Fulham må fortsatt unnvære Terence Kongolo, Alfie Mawson og Maxime Le Marchand, mens innlånte Harrison Reed er høyst usikker.

V75 Bjerke lørdag: Kanonomgang med GULLJACKPOT

Hjemmesterke Derby burde stått som favoritt og det står da også 4-0-1 på de fem siste tilsvarende. 2,70 på hjemmeseier spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Oddstips fredag: Fotball og ishockey - sjekk våre oddstips