(Nettavisen)

Manchester United møter onsdag West Ham for andre gang på fire dager. De røde djevlene tok en dramatisk 2-1-seier mot the Hammers på London Stadium søndag. Cristiano Ronaldo og Jesse Lingard scoret målene for United, og David De Gea reddet straffesparket til Mark Noble på overtid.

Onsdag er det ca. 44 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Onsdag spilles kampen på Old Trafford, og Manchester United har en god statistikk mot London-laget på hjemmebane, hvor de er ubeseiret i de 17 siste kampene mot West Ham. Tolv av de 17 kampene er vunnet.

Se kampen mellom Manchester United og West Ham hos Viaplay. Skaff deg tilgang!

Forrige gang Manchester United tapte på Old Trafford mot West Ham var i mai 2007. Det er over 14 år siden. Da tapte de 0-1. Det er den eneste seieren til the Hammers på de siste 20 bortekampene mot United.

Manchester United - West Ham

Manchester United vinner og begge lag scorer - 3.05

Kampstart onsdag 22. september kl 20.45

Spillestopp kl 20.45 Live odds etter kampstart

Old Trafford

Kampen blir vist på Viaplay

Vi tror at Manchester United vinner og at begge lag scorer. Spill her til 3,05 i odds

Manchester United er laget som har scoret flest mål i Premier League denne sesongen. De har scoret 13 mål på de fem første serierundene. Chelse og Liverpool har scoret nest flest mål. Begge har tolv scoringer så langt.

West Ham har målfarlige spillere

Comebacket til Cristiano Ronaldo på Old Trafford har forsterket De røde djevlene offensivt, hvor de allerede hadde verdensstjerner som Paul Pogba, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Mason Greenwood og Antony Martial. Sistnevnte scoret to ganger sist lagene møttes i ligacupen tilbake i 2016-2017-sesongen. Den gangen vant United 4-1 på Drømmenes teater.

Se kampen mellom Manchester United og West Ham hos Viaplay. Skaff deg tilgang!

Defensivt derimot har United fortsatt litt å jobbe med, selv om de har fått inn Raphael Varane i midtforsvaret. Ole Gunnar Solskjær mangler en defensiv midtbanespiller i verdensklasse.

Det er noe West Ham kan dra fordel av, selv uten en suspendert Michail Antonio. The Hammers har nok av målfarlige spillere som vil sette United-forsvaret på prøve. Said Benrahma, Jarrod Bowen og Tomas Soucek er alle tre spillere som kan lage problemer for vertene i onsdagens kamp.

Onsdag er det ca. 44 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Både Manchester United og West Ham vil gjøre endringer på lagene fra søndagens kamp, men det er to Premier League-lag som møtes så vi venter likevel at begge lagene stiller med sterke startellevere.

Seks spillere som må overbevise

Manchester United har flere spillere som trenger å bruke ligacupen til å vise seg frem, blant andre Donny van de Beek, Dean Henderson, Diogo Dalot, Anthony Martial, Jadon Sancho og Edison Cavani. Dette er spillere som antakeligvis ville gått i startelleveren til en rekke Premier League-klubber.

De røde djevlene var litt heldige som fikk med seg alle tre poengene fra London Stadium i søndagens kamp. Det var en sen scoring av Jesse Lingard, som var utlånt til the Hammers sist sesong, som ble avgjørende, og samtidig bommet Mark Noble på et straffespark på overtid.

Her er hele onsdagens oddsprogram!

Noble starter muligens onsdagens kamp, til tross for missen i søndagens match. Likevel; Ole Gunnar Solskjærs menn har vært sterke hjemme denne sesongen. De har vunnet begge hjemmekampene i ligaen så langt, og de har scoret ni mål på de to kampene. West Ham på sin side har kun gått målløs av banen i én av de siste seks kampene i alle turneringer, og med det i tankene virker det sannsynlig at begge lag scorer.

Det har tross alt skjedd i fem av de åtte siste kampene mellom disse lagene på Old Trafford. United skal ha en større bredde i spillertroppen enn West Ham, og det tror vi vil bli avgjørende. Ole Gunnar Solskjærs menn vinner denne kampen, men klarer ikke å holde nullen.

At Manchester United vinner og at begge lag scorer virker sannsynlig. Spill her til 3,05 i odds