Gå til sidens hovedinnhold

Dette er grunnen til at West Ham-forsvaret lekker

West Ham-forsvaret lekker, men David Moyes vet hvorfor the Hammers har sluppet inn åtte mål på de fire siste kampene. Det problemet håper han å løse til mandagens kamp mot Burnley.

(Nettavisen)

Etter landslagspausen i slutten av mars, har West Ham to seire og to uavgjorte, og de har sluppet inn åtte mål på de fire Premier League-kampene.

Onsdag er det ca 229 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Før landslagspausen hadde the Hammers kun sluppet inn åtte mål på åtte ligakamper, og tre av dem kom i 3-3-kampen mot Arsenal. At forsvaret lekker er noe som bekymrer Hammers-sjef David Moyes, men da skotten ble spurt av football-london om hva som har skjedd ga han enkel forklaring:

- Hovedgrunnen er at vi har manglet Declan Rice, sa han.

- Han er en utrolig viktig spiller, påpekte Moyes.

Rice har vært ute av spill i over en måned, men midtbanespilleren har vært tilbake på trening denne uken. Moyes håper å ha ham tilbake til kampen mot Burnley mandag.

Michail Antonio, Aaron Cresswell og Arthur Masuaku har også vært ute med skader, men Moyes utelukker ikke at flere av dem kan være tilbake til mandagens kamp.

Alle disse vil være med å forsterke laget om de kommer tilbake på banen, men Rice er aller viktigst. Den defensive statistikken til West Ham med og uten ham viser det.

Med Rice tilbake, tror vi på West Ham-seier.

Burnley - West Ham 2,90 - 3,30 - 2,30 B (spillestopp mandag kl. 21.10)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Burnley sto med fire strake tap, før de banket Wolverhampton 4-0 på Molineux forrige helg.

Newzealenderen Chris Wood scoret et sensasjonelt hat-trick i første omgang mot Wolves. 29-åringen har nå scoret seks mål på de seks siste ligakampene, og det gjør ham til en av de store formspillerne i Premier League.

Onsdag er det ca 229 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

West Hams Champions League-drøm fikk seg en nesestyver da de tapte mot byrival Chelsea sist helg, men løpet er ikke kjørt. Med seier på Turf Moor mandag vil de fortsatt bare være tre poeng bak Thomas Tuchels mannskap.

Problemet til West Ham er bare at formen er dalende. The Hammers har kun vunnet to av de siste seks Premier League-kampene, og Burnley er et vanskelig lag å slå hjemme på Turf Moor.

The Clarets har spilt uavgjort i fem av de siste seks hjemmekampene, og fire av dem har endt 1-1.

Fredag er det ca. 467 millioner i Eurojackpot-potten.

U-faren er stor her, men ett poeng er ikke nok for David Moyes' mnnskap om de skal henge med i kampen om en plass i Champions League. Da må de ha tre poeng.

West Ham har kun tapt to av de siste syv bortekampene mot Burnley, og vi tror Jesse Lingard og Jarrod Bowen kan kontre Lancashire-laget i senk i mandagens kamp.

2,30 i odds på West Ham-seier er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset