Gå til sidens hovedinnhold

Dette gjør at Mourinho har et horn i siden til Klopp

Jürgen Klopp har aldri tapt på hjemmebane mot Jose Mourinho, og vi tror heller ikke at han gjør det i dag.

(Nettavisen)

Tottenham har tatt 70 poeng under Jose Mourinho - bare Manchester City (75) og Liverpool (90) har tatt flere poeng etter at portugiseren kom til Nord-London.

Tror du på Liverpool-seier i kveld? Klikk på denne lenken for å levere oddskupongen

Men Mourinho har aldri vunnet på bortebane mot Jürgen Klopp. Han har prøvd fem ganger. Det har endt med to uavgjorte og tre tap. Statistikken strekker seg tilbake til tiden da Mourinho var manager i Real Madrid og Klopp i Dortmund. Dette er hans verste bortestatistikk mot noen manager.

Ifølge The Times-skribenten Oliver Kay har Mourinho et horn i siden til Klopp. Det kom tydelig frem under et arrangement i 2016.

Kay skriver at da Mourinho hørte en innledning til arrangementet hvor Antonio Conte, Guardiola og Klopp ble nevnt som store managere i Premier League, men da hadde portugiseren reagert.

- Ikke Klopp, hadde Mourinho sagt.

Onsdag er det ca 284 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Han hevdet at tyskeren var en mann som samlet på andreplasser, og at de to Bundesliga-titlene så vidt talte med i regnskapet siden de kom på et tidspunkt da Bayern München var "s**t."

57-åringen har faktisk kun vunnet to ganger mot Klopp sine lag i karrieren. Den siste gangen var en 2-1-seier som Manchester United-manager i 2018. Det er kun to andre managere Mourinho har en dårligere statistikk mot: Pep Guardiola og Rafa Benitez.

Liverpool - Tottenham (Pause/fulltid dobbel) - H/H 2,55 (spillestopp onsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, Premier League. Liverpool er ubeseiret i 65 hjemmekamper i Premier League. Det siste tapet kom mot Crystal Palace tilbake i april 2017. Onsdagens kamp blir Mourinhos første på Anfield siden 1-3-tapet som Manchester United-manager for to år siden.

Klopp hevdet på tirsdagens pressemøte at han ikke brydde seg om hvem som var manager på motstanderlaget.

- Vi spiller ikke mot hverandre, det er ikke én-mot-én, Jose mot Jurgen, påpekte han.

- Det er to lag som spiller mot hverandre, og vi forbereder oss på samme måte som vanlig, la han til.

Én Spurs-seier på 26 kamper

Bare målforskjell skiller lagene etter tolv runder. Tottenham troner øverst på tabellen fem plussmål foran Liverpool før oppgjøret på Anfield, Liverpool har kun tapt én av de siste 15 Premier League-kampene mot Tottenham. De har vunnet ti av kampene og fire har endt uavgjort.

De fire siste seirene har vært med ett måls margin.

Lørdag trekkes det ut 40 heldige Lotto-spillere vinner én million kroner hver - uten å ha sju rette. Trykk her for å bli med i trekningen før lørdag klokken 18.00!

Tottenhams eneste seier på de 26 siste kampene på Anfield kom i mai 2011. Spurs kan tape seks kamper på rad mot Liverpool i alle turneringer for aller første gang.

Diogo Jota, James Milner, Joe Gomez, Virgil van Dijk, Thiago Alcântara, Alex Oxlade-Chamberlain og muligens Joel Matip er på skadelisten hos Liverpool før toppkampen mot Spurs onsdag.

Men midtbanespilleren Naby Keita er friskmeldt og kan spille sin 50. kamp i Premier League.

Liverpool må reise seg

Tottenham flyr høyt om dagen. De står igjen med syv poeng etter kampene mot Manchester City, Arsenal og Chelsea de siste ukene.

Siden tapet i serieåpningen mot Everton har Spurs vunnet syv kamper og spilt fire uavgjort.

Gareth Bale kan starte in første kamp i Premer League siden 8. november, men Erik Lamela er fortsatt ute.

Onsdag er det ca 284 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Liverpool leverte en elendig første omgang mot Fulham søndag, og de kommer ikke til å gjøre det igjen mot Tottenham. Ikke på hjemmebane.

Selv om Jota er ute med skade, så har Liverpool angrepsspillere som kan score - til og med mot et Jose Mourinho-lag som er robuste defensivt.

Her kan du skrape Flax på nett

Denne kampen vil antakeligvis bli jevnspilt, og et uavgjortresultat vil være akseptabelt for begge lagene. Likevel er det noe som sier oss at Liverpool vil slå tilbake her etter helgens svake forestilling. De har også en imponerende statistikk mot Tottenham.

Liverpool har ledet til pause i fire av de fem siste hjemmekampene mot Tottenham, og vi tror det kan skje igjen. Vi støtter oss på statistikken og går for at Liverpool leder til pause og vinner kampen. Det gir 2,55 i odds. Spillestopp er klokken 20.55.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken