Gå til sidens hovedinnhold

Dette grepet kan gi City en fordel mot Chelsea

Manchester City vil ikke røpe hvilke spillere som er i isolasjon etter covid 19-utbruddet i laget. Det gjør dem uforutsigbare før storkampen mot Chelsea i London.

(Nettavisen)

Manchester Citys kamp mot Everton ble utsatt mandag, men Pep Guardiolas mannskap er tilbake i action mot Chelsea søndag. Fem av lagets førstelagsspillere, i tillegg til to i støtteapparatet, er i isolasjon.

Vi vet at Kyle Walker og Gabriel Jesus er to av spillerne, men Guardiola har nektet å avsløre identiteten på de tre andre.

Onsdag er det ca 46 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

- Jeg tror ikke Premier League tillater oss å offentliggjøre navnene på spillerne, men dere får vite det på søndag, sa Pep Guardiola på pressemøtet før kampen.

Om det er hans valg eller ikke, vites ikke, men fakta er at de tre spillerne kan være hvem som helst av de 23 andre spillerne i City-troppen. Det at Chelsea ikke vet hvem som er ute, kan forstyrre Frank Lampards forberedelser til hvordan de skal stoppe City.

Guardiola kan kanskje trenge noen ess i ermet. City har nemlig tapt de to siste bortekampene i Premier League mot Chelsea.

Manchester City har tapt til sammen 26 Premier League-kamper mot Chelsea. Det er mer enn mot noe annet lag i den engelske toppdivisjonen. Vi tror ikke de taper søndag.

Chelsea - Manchester City 3,10 - 3,45 - 2,15 B (spillestopp søndag kl. 17.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, Premier League. Chelsea har tapt de tre siste bortekampene, men formen hjemme på Stamford Bridge har vært solid.

Frank Lamards menn har kun tapt én av de siste 14 hjemmekampene i ligaen. Tapet kom mot regjerende ligamester Liverpool tilbake i september.

Nyttårs-trøbbel for Chelsea

De har også slitt med å komme i gang etter nyttår de siste sesongene. De står nemlig uten seier i første kampen i det nye kalenderåret de fire siste sesongene. Vi ror heller ikke at de vinner den første kampen i 2021.

Onsdag er det ca 46 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Manchester City er ubeseiret i de ti siste kampene i alle turneringer. De står med syv seire og tre uavgjorte. Likevel er 26 poeng etter de første 14 kampene i sesongen den dårligste poengfangsten på dette tidspunktet i sesongen de siste ti årene.

Men City er iallfall best i Europa på én ting. De har holdt nullen i 13 kamper i alle turneringer denne sesongen. Det er mer enn noe annet lag i de fem største ligaene i Europa.

Pep Guardiolas menn ligger likevel nede på en beskjeden åttendeplass på tabellen, men tabellposisjon lyver litt siden de har to kamper til gode på topp seks-lagene på tabellen.

Jevn Premier League

Ved nyttår var det kun syv poeng som skilte de ni lagene i toppen av Premier League-tabellen. Med poengsnittet så langt per kamp, kan tittelen denne sesongen bli vunnet med 79 poeng. Det vil i så fall være den laveste poengsummen for en ligamester siden 1999.

Både Chelsea og Manchester City vil være med i tittelkampen, og sjelden har en kamp mellom nummer seks og nummer åtte på tabellen vært så viktig.

Det er vanskelig å vite startelleverne til Guardiola, men koronasmitten i troppen har denne gangen gjort det til ren gjetting.

Ifølge lokalavisen Manchester Evening News stiller City med dette laget: Steffen; Cancelo, Stones, Dias, Ake; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Mahrez, Torres, Sterling.

Onsdag er det ca 46 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Ingen av de ti siste kampene mellom disse to lagene har endt uavgjort, og vi tror heller ikke denne ender med poengdeling.

Vi har troen på at Manchester City. Pep Guardiolas menn er ikke i form offensivt, men de har vært utrolig sterke defensivt. 2,15 i odds på at City tar med seg tre poeng fra London er greit nok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken