(Nettavisen)

Brann banket Sandnes Ulf 3-0 hjemme i Bergen i mai. Statistikken viser at bergenserne aldri har tapt på Brann Stadion mot rogalendingene.

Nå får man 2,10 i odds på at Brann vinner på denne måten mot Sandnes Ulf

Men på bortebane er historien en ganske annen.

Brann har aldri vunnet i Sandnes. Fasiten viser ett tap og tre uavgjorte. De to siste turene til Sandnes har begge endt med poengdeling for bergenserne, men lørdag tror vi Eirik Hornelands lag tar alle tre poengene.

Sandnes Ulf - Brann

Odds: Brann vinner og det scores over 3,5 mål i kampen - 2,10 i odds

Kampstart lørdag 17. september klokken 17.00

Spillestopp kl 16.59 Live odds etter kampstart

Østerhus Arena

Slik ser du kampen:

Den vises på Eurosport1 Her får du tilgang til Eurosport Norge

Se Sandnes Ulf mot Brann på Eurosport1

Vi tror Brann vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,10 i odds

Sandnes Ulf henger fortsatt med i kampen om en direkte opprykksplass, til tross for at formen de siste ukene har vært så som så.

Etter 24 serierunder ligger laget på 4.-plass med 40 poeng, fire poeng bak Stabæk og KFUM.

I forrige serierunde vant de 2-1 mot Fredrikstad på bortebane. Det var første seieren til Bjarne Berntsens gutter siden 4. august. Da knuste de Sogndal 6-0 hjemme på ØsterHus Arena.

Sandnes Ulf har skuffet stort i de tre siste hjemmekampene, hvor de kun har klart 0-0 mot de to bunnlagene Stjørdals-Blink og Skeid, og i forrige hjemmetap slapp de inn fem mål da de tapte 3-5 mot Start.

Nå møter vertene et Brann-lag som surfer gjennom Obos-ligaen. De topper tabellen med 66 poeng, 22 poeng foran lag nummer to.

Brann er allerede rykket opp, men ikke tro at bergenserne er ferdigspilt av den grunn. Nå jakter Brann en plass i historiebøkene. Det viste de i kampen mot bunnlaget Grorud.

De feide over Oslo-laget hjemme i Bergen og ga seg ikke før det sto 7-0 i målprotokollen. Nå må de bare score åtte mål på de seks siste kampene for å slå målrekorden til Bodø/Glimt fra 2017.

De kan også ta et knippe andre med rekorder som har vært satt etter at 1. divisjon ble én avdeling i 1997, blant annet flest poeng.

Aalesund endte på 79 poeng i 2019. Brann står med 66 etter 24 kamper, og de vil med full pott i seks siste kampene stå med 84 poeng. Det betyr at de kan tape én kamp og spille én kamp uavgjort og likevel ta rekorden. Det bør være mulig.

De kan også ta flest seire. I 2019 klarte Aalesund 25 seirer. Brann tok sin 21. i kveld på 24 kamper. Vi tror seier nummer 22 kommer lørdag mot Sandnes Ulf.

Brann er ligaens suverent beste bortelag. De har vunnet tolv av tolv bortekamper og har 39-7 i målforskjell. Det betyr at det scores 3,83 mål i snitt per Brann-kamp på bortebane.

Sandnes Ulf er det laget som scorer nest mest mål på eget gress etter Brann. Laget fra byen innerst i Gandsfjorden har scoret 27 mål på Østerhus Arena. Det er til sammen scoret 48 mål i hjemmekampene til Bjarne Berntsens lag denne sesongen, noe som gir et snitt på fire mål per kamp.

Statistikken gir grunn til å tro at vi skal få en underholdende kamp på Østerhus Arena lørdag ettermiddag. Vi tror Brann tar sin første seier i Sandnes og at det scores fire mål eller flere i kampen.

Vi tror Brann vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,10 i odds

Et annet interessant spill på denne kampen er at Brann vinner og holder nullen. Brann har nemlig holdt nullen i de fem siste seriekampene. Bergenserne har holdt nullen i 14 av 24 kamper denne sesongen.

Brann holdt tett bakover sist de møtte Sandnes Ulf. Da vant de 3-0 i Bergen. Sandnes Ulf på sin side har gått målløs av banen i to av de tre siste hjemmekampene. De klarte ikke å score mot verken Skeid eller Stjørdals-Blink. Selv om de scoret tre ganger mot Start, er det fristende å spille på Brann-seier og at de holder nullen.

Vi tror at Brann vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,20 i odds