Gå til sidens hovedinnhold

Direktesport fra kl. 16.00: Åsane lager mer trøbbel for Brann

Vi tror lillebror i Bergen kan lage trøbbel for storebror i byen igjen.

(Nettavisen)

Åsane slo Brann 1-0 da lagene møttes til treningskamp for drøye to uker siden.

Brann har faktisk tapt tre av de fire siste treningskampene mot lillebror i i Bergen. Vi tror ikke de vinner søndagens kamp heller.

Følg kampen mellom Åsane og Brann på Direktesport fra kl. 16.00

Åsane - Brann 3,00 - 3,55 - 1,95 U (spillestopp søndag kl. 15.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Treningskamp. Året begynte greit for Brann. De tapte knepent mot Molde, og deretter vant de 2-0 mot fjorårets seriemester Bodø/Glimt i Vestlandshallen.

Så ble seriestarten utsatt og alt ble satt på vent. Etter at det igjen ble lov med treningskamper i begynnelsen av april, har det meste gått skeis for Brann og trener Kåre Ingebrigtsen.

Følg kampen mellom Åsane og Brann på Direktesport fra kl. 16.00

Målene renner inn

Brann har spilt tre kamper mot lag fra OBOS-ligaen de siste 16 dagene. Fasiten er nedslående.

Ingebrigtsen har sett laget sitt gå på to tap og de har spilt én kamp uavgjort.

De tapte 1-4 mot Sogndal, deretter ble det 0-1-nederlag mot Åsane og i forrige uke spilte de 3-3 mot Sandnes Ulf.

Onsdag er det ca 229 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Målene renner inn hos Brann. De har sluppet inn tolv mål på de fire siste treningskampene. Det gir grunn til bekymring i Brann-leieren. Selv om 3-3 mot Sandnes Ulf ikke er noe å rope hurra for, viste Brann positive tendenser offensivt i den kampen. Filip Delaveris er en nykommer som kan bli en hit på Stadion, og det er også barnebarnet til legenden Kniksen, Niklas Wassberg Jensen.

Mistet sentrale spillere

Åsane var den store overraskelsen i OBOS-ligaen sist sesong. Den nyopprykkede klubben tok en sterk femteplass og spilte kvalifisering til Eliteserien.

De spilte underholdende angrepsfotball, og scoret 60 mål. Kun Ranheim scoret flere mål enn bergensklubben sist sesong (61). Men Morten Røssland har mistet toppscorer Henrik Udahl til Vålerenga. Spissen scoret 19 mål sist sesong, og var toppscorer i OBOS-ligaen.

Følg kampen mellom Åsane og Brann på Direktesport fra kl. 16.00

Ole Didrik Blomberg ble hentet til Brann, og Kristoffer Valsvik er tilbake i Sogndal.

Geir Andre Herrem, som tidligere har spilt i den oransjedrakten, skal erstatte Udahl. Han bøttet han inn mål sist han spilte på Myrdal, men ble hentet til Bodø/Glimt av trener Kjetil Knutsen før 2018-sesongen. Etter det har han også spilt en sesong i svenske Kalmar.

Fredag er det ca. 467 millioner i Eurojackpot-potten.

Imponert mot eliteserielag

Joel Mvuka er et spennende talent, og han blir neppe i Åsane ut sesongen. Store klubber i England og Frankrike har snust på bergensgutten til akademiene sine, og han har i vinter trent med seriemester Bodø/Glimt.

Trener Morten Røssland har matchet laget sitt mot tre eliteserielag de siste 16 dagene, og de er fortsatt ubeseiret. Åsane har spilt 1-1 mot både Viking og FK Haugesund og de vant 1-0 mot Brann i en kamp som ble spilt over to ganger 35 minutter.

Følg kampen mellom Åsane og Brann på Direktesport fra kl. 16.00

Felles for alle kampene: Håkon Lorentzen har scoret. Vi tror han kan gi et vaklende Brann-forsvar problemer i søndagens treningskamp.

Lillebror fra Åsane kan yppe seg med Brann også når de spiller to ganger 45 minutter. Vi tror denne kampen ender uavgjort. 3,55 i odds på U er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset