(Nettavisen)

Jesus vil ikke ha spillere som Kevin De Bruyne, Phil Foden, Bernardo Silva og Jack Grealish rundt seg denne sesongen, men han får Martin Ødegaard, som skapte flere sjanser i 2022 enn noen av Manchester City-stjernene.

Dette spillet gir deg 3,75 i odds på Ødegaard-assist

Ifølge Premier League-statistikken skapte Martin Ødegaard flere sjanser enn noen annen spiller i den engelske toppdivisjonen i 2022. Men kun én av de 42 sjansene han bidro til endte med scoring.

Se Premier League på Viaplay med Strim. Skaff deg tilgang her!

Nå har han Gabriel Jesus på laget. Det gjøre ham til en assist-kongen i Premier League-denne sesongen.

Crystal Palace - Arsenal

Odds: Martin Ødegaard gjør en assist - 3,75 i odds

Kampstart fredag 5. august klokken 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Selhurst Park

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Vi tror at Martin Ødegaard bidrar med en assist i kampen mot Crystal Palace. Det spiller du på her til 3,75 i odds

Gabriel Jesus kunne ikke hatt en bedre sesongoppkjøring enn den han har fått i Arsenal etter overgangen fra Manchester City. Og det er klart at han allerede har funnet to nye lekekamerater.

Se Premier League på Viaplay med Strim. Skaff deg tilgang her!

For Martin Ødegaard og Gabriel Martinelli har raskt funnet tonen med den brasilianske landslagsangriperen. Jesus scoret hat-trick mot Sevilla, og i den kampen fikk vi se at et norsk-brasilianske samarbeid kan bli målfarlig i Arsenal.

Ødegaard med sitt overblikk og smarte pasninger kan finne Jesus i boksen, og at de to sammen vil bidra med mange målpoeng.

Jesus har allerede scoret syv mål i oppkjøringskampene til Mikel Artetas gutter, og vi tror den norske Arsenal-kapteinen kan sørge for at den nye Arsenal-spissen scorer haugevis med mål.

Jesus og Martin Ødegaard kan bli en dødelig link på Emirates den kommende sesongen.

Ca. 297 millioner kroner i Eurojackpot-potten fredag. Her kan du levere kupongen

Ødegaard hadde kun fire målgivende pasninger sist sesong, men med den kjemien den ferske Arsenal-kapteinen har funnet med Gabriel Jesus i treningskampene gir grunn til å tro at han vil notere seg for betydelig flere assist denne sesongen.

En av de fire assistene kom mot Crystal Palace på Selhurst Park. Han hadde den målgivende pasningen til en annen Gabriel som også har brasiliansk pass, Gabriel Martinelli.

Martin Ødegaard hadde en målgivende pasning mot Crystal Palace sist sesong. Vi tror han kan gjenta den prestasjon fredag.

Vi tror at Martin Ødegaard bidrar med en assist i kampen mot Crystal Palace. Det spiller du på her til 3,75 i odds

Martin Ødegaard hadde faktisk flere scoringer enn målgivende pasninger sist sesong. Han scoret syv mål sist sesong. Kun Bukayo Saka (11) og Emile Smith Rowe (10) scoret flere mål enn den norske landslagskapteinen hos the Gunners i 2021-2022-sesongen.

Du får 4,10 i odds hos Norsk Tipping på at Martin Ødegaard scorer i serieåpningen mot Crystal Palace