(Nettavisen)

Ingen lag i Obos-ligaen vinner oftere med tre mål eller flere enn Brann denne sesongen.

Dette spillet gir 2,25 i odds på hjemmeseier til Brann mot Bryne. Spill her!

Før mandagens hjemmekamp mot Bryne har bergenserne vunnet fem av de første elleve seriekampene med minst tre måls margin.

De har også vunnet alle tre cupkampene med tre mål eller flere. Senest på torsdag banket de divisjonskollega Fredrikstad 6-0 i 3. runden i runden hjemme på Staddaen.

Brann - Bryne

Odds: Brann vinner med tre mål eller flere - 2,25 i odds

Kampstart mandag 4. juli kl. 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Brann Stadion

Kampen vises på Discovery + og TV 2 Play Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Brann vinner med tre mål eller flere. Det spiller du på her til 2,25 i odds

Det er syv år siden sist Brann spilte mot Bryne. Også den gangen spilte lagene i førstedivisjon. Da vant bergenserne 2-1 hjemme på Staddaen.

På fredag ligger 746 millioner kroner i hovedpotten i Eurojackpot. Klikk her for å levere kupongen din.

Faktum er at Brann har vunnet de tre siste hjemmekampene mot gjestene fra Jæren. Og de er ubeseiret i de siste seks kampene mot Bryne, uansett bane og turnering. Forrige gang Bryne vant mot Brann var tilbake i 2002. Den gangen vant jærbuene 4-0 på hjemmebane.

Det var to år før stortalentet Niklas Jensen Wassberg ble født, men familien var representert på banen. Roy Wassberg, som er far til Niklas, spilte i forsvaret hos Brann i 2002.

Scorer mest i Obos-ligaen

Sist mandag spilte Bryne 0-0 hjemme mot Stjørdals-Blink. Det var jærbuenes tredje hjemmekamp på rad, og de har holdt nullen i alle tre kampene. Den sprekker mot Brann i Bergen.

På fredag ligger 746 millioner kroner i hovedpotten i Eurojackpot. Klikk her for å levere kupongen din.

Brann er laget som scorer desidert flest mål i Obos-ligaen denne sesongen. De har scoret 34 mål på de elleve første serierundene, og tar man med scoringene i cupkampene har de 51 mål så langt.

Brann er ubeseiret etter de fem første seriekampene hjemme i Bergen (3-2-0). Målforskjellen er solide 15-2. Brann er laget som scorer flest mål på hjemmebane og som slipper inn færrest.

Nå møter de et Bryne-lag som er det nest svakeste bortelaget i Obos-ligaen så langt denne sesongen. De har kun tatt ett poeng av 15 mulige. Fasiten viser brutale 0-1-4. Det er bare Skeid som er dårligere enn jærbuene på bortebane.

Det er kanskje ikke så rart at Brann er gigantiske favoritter. 1,16 i odds på ren hjemmeseier til Brann er ikke særlig fristende, men vi har funnet en variant som er høyinteressant.

Vi tror at Brann vinner med tre mål eller flere. Det spiller du på her til 2,25 i odds