(Nettavisen)

Etter en liten påskeferie ruller fotballen for fullt igjen. Tirsdag reiser Brann til Oslo for å møte Skeid på bortebane.

Slik får du 2,60 i odds på Brann-seier mot Skeid

Det er 23 år siden sist disse to lagene møttes i seriesammenheng. Da spilte begge lagene i Eliteserien.

Klikk her for å se Skeid - Brann med Strim - du får 7 dager gratis her

Ifølge nifs.no har Brann spilt 18 kamper mot Skeid i Oslo i perioden fra 1948 til 1999, men de har aldri klart å holde tett bakover. Bergenserne har sluppet inn 40 mål på de 18 kampene, noe som gir 2,22 mål i snitt.

Skeid - Brann

Odds: Brann vinner og holder nullen - 2,60 i odds

Kampstart tirsdag 19. april kl. 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Nordre Åsen

Slik ser du kampen:

Den vises på EurosportN Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Brann vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,60 i odds

Skeid rykket ned fra OBOS-ligaen i 2019, nå er de tilbake. Trener Gard Holme og hans gutter står med null poeng etter de to første serierundene og ligger helt sist på tabellen i Obos-ligaen.

I serieåpningen tok de ledelsen mot opprykksfavoritt Stabæk, men bæringene snudde kampen og vant til slutt 3-2. I forrige serierunde kom de under 0-1 mot Kongsvinger på Gjemselund, noe som også ble sluttresultatet.

Mistet viktige spillere

Hovedstadslaget leverte en solid sesong i PostNord-ligaen i fjor, og med 17-5-4 og 56 poeng gikk de rett opp som avdelingsvinner, åtte poeng foran Arendal og Egersund som var de nærmeste utfordrerne.

Årets tropp er meget ung, og er stort sett fra Oslo og omegn. Skeid har vært dyktige i rekrutteringsarbeidet, og de er en liten talentfabrikk.

Abel William Stensrud gikk til Odd i vinter. Han scoret 22 mål i fjor, og vil bli savnet på Nordre Åsen. Simen Hestnes etterlater seg også et hull på midtbanen etter overgangen til KFUM.

Det er ca. 287 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Men Johnny Buduson har fortsatt i Skeid-trøyen. Han har banket inn mål i PostNord-ligaen i mange år, og er lagets viktigste spiller. Nye Sulayman Bojang vil bidra med enorm fart på høyrebacken. og er en spennende type. Stopperen Fredrik Tobias Berglie forlenget sin kontrakt, og han er mannen som må lime sammen forsvaret.

Skeid ble stående med 10-1-2 på eget gress i PostNord-ligaen i fjor, og målforskjellen viste til slutt 41-10 etter at de vant hele 12-0 mot Rosenborgs rekrutter i sesongens siste hjemmekamp.

Denne sesongen blir det ikke like enkelt.

Skuffet i lokalderbyet

Brann skuffet stort i derbyet mot Åsane forrige lørdag. De klarte bare 1-1 foran 12.000 tilskuere på Stadion.

Bergenserne var imidlertid det klart beste laget i bortekampen mot Ranheim i serieåpningen, og de fikk den starten på sesongen de ønsket seg med en fullt fortjent 4-0-seier.

Trener Eirik Horneland har mistet en rekke nøkkelspillere fra sist sesong, men det ser ut til at han har klart å erstatte dem.

Den offensive midtbanespilleren Niklas Castro kan bli en viktig spiller, og han starter trolig sin første kamp for Brann tirsdag. Midtstopperen Andreas Skovgaard ser også klassesignering. Han er en viktig årsak til at Brann kun har sluppet inn ett mål på de fire siste kampene.

Brann sto med 5-7-3 på bortebane sist de spilte i Obos-ligaen - i 2015.

Det er ca. 287 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Horneland må klare seg uten Runar Hove (på vei tilbake fra korona og lyskeoperasjon), David Wolfe (lyske) og Markus Pettersen (lyske) mot Skeid, men ellers kan han velge fra en skadefri tropp.

Fredrik Pallesen Knudsen fikk Ole Didrik Blombergs støvel i pannen under en økt torsdag, men spiller tirsdagens kamp - med turban.

Skeid har faktisk scoret i de 18 siste kampene mot Brann, uansett bane. Sist gang bergenserne holdt nullen mot Skeid var på Brann stadion i august 1970. Nå er det lenge siden disse to lagene møttes, og nyopprykkede Skeid er et lag Brann skal slå mot om de skal rykke opp.

Klikk her for å se Skeid - Brann med Strim - du får 7 dager gratis her

Brann-forsvaret nullen mot Ranheim, og de holdt også nullen i de to siste treningskampene mot Sogndal og Aalesund. Selv om Brann slapp inn ett mål mot Åsane, tror vi at Skeid får trøbbel med å score mot rødtrøyene.

Vi tror at Brann vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,60 i odds