(Nettavisen)

Det er et ganske innholdsrikt langoddsprogram denne fredagen. Høydepunktene er Nottingham Forest - Millwall i engelsk Championship, Alaves mot Valencia i La Liga og Paderborn - FC Köln i tysk bundesliga. Ellers innledes Raw Air i hopp og i Nove Mesto er det skiskyttersprint for menn.

Fredag er det ca 477 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Alaves - Valencia H 2,55 (spillestopp kl 20.55)

Klikk her for å levere dette spillet

Brukbare 3-3-2 på de åtte siste seriekampene for Alaves som ligger på 13. plass i La Liga med 31 poeng og fortsatt har ni poeng ned til Mallorca under streken. Klart godkjente 6-4-3 på hjemmebane. Begge de to siste hjemmekampene er vunnet med 2-1 (mot hhv Eibar og Athletic Bilbao. Aleix Vidal soner karantene for gule kort i kveld, Tomas Pina og Oliver Burke er ute med skader.

Valencia har kun vunnet tre bortekamper

Valencia med en skuffende sesong hittil. Er ubeseiret hjemme på Mestalla med 8-6-0, men har sviktet totalt på bortebane og står med meget svake 3-2-7. Ligger på 7. plass med 41 poeng, men har ikke mer enn fire poeng opp til Getafe på 4. plass. Førstkommende tirsdag venter returkamp hjemme mot Atalanta i åttedelsfinalen i Champions League, der laget har et meget vanskelig utgangspunkt etter å ha tapt 1-4 i Bergamo. Ezequeil Garay, Cristiano Piccini og Maxi Gomez er fortsatt ute med skader, mens Ferran Torres er usikker.

Sportspills øvrige fredag/lørdagsmeny:

Oddstips: Fotball og ishockey - sjekk fredagens oddstips
Oddssingel PL lørdag: Liverpool setter ny hjemmerekord
V75 Färjestad: Gigajackpot med 18 millioner ekstra i V75
V64 Romme (+): Stor V64-jackpot med over en mill ekstra
V65 Jarlsberg: Gunnar Austevoll har V65-bankeren
Eurojackpot fredag:
Du kan vinne 477 millioner

2-1 til Alaves i fjorårssesongen og med tanke på hvor svake Valencia har vært på bortebane, og Valencia har trolig større fokus på tirsdagens hjemmeretur mot Atalanta i Champions League. 2,55 på hjemmeseier er fin odds og testes.

Klikk her for å levere dette spillet