(Nettavisen)

Fredag 20. mai hadde Eurojackpot nådd nye høyder. For første gang siden starten i januar 2013 lå 1.premiepotten på over en milliard blanke kroner. Og den potten gikk denne fredagen, til en heldig spiller fra Tyskland. Spilleren kan nå glede seg over den nette summen av 1 131 011 315 kroner.

Tirsdag er det ca. 102 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Oppaker tok den nasjonale millionen

Det var som vanlig flere som kunne juble etter kveldens trekning. Den nasjonale tilleggspremien på 1 mill. gikk til en veldig fornøyd mann fra Oppaker i Viken fylke. Han hadde levert kupongen sin via mobil onsdag.

- Oi! Nå ble jeg glad, sier den nybakte Eurojackpot-millionæren da Norsk Tipping ringer for å gratulere. Han var rask ute med å fortelle hva premien skulle gå til.

- Ja, ifølge kona her så skal den utelukkende gå til nedbetaling av lån. Og da blir det nok det, ler den fornuftige Oppakermannen, som også kunne røpe at det nok ville bli en liten feiring med noe godt i glasset denne fredagskvelden. Han ønsker for øvrig ønsker å holde seg anonym.

Ble millionær med 3. premie

Ikke nok med at vi som vanlig fikk en ny nasjonal millionær denne fredagen. En norsk spiller fikk fem rette tall, og vant dermed en flott 3. premie på 1 393 340 kroner. En mann fra Drag i Nordland kan nå slippe jubelen løs.

- Dette var litt av en telefon å få på en helt vanlig fredag kveld, sier den glade vinneren da vi forteller om den store nyheten. Han satt sammen med resten av familien, og han hadde ikke rukket å sjekke resultatet før vi ringte. Men jubelen satt løst hos alle da million-budskapet kom.

- Vi holder på med hyttebygging. Så denne premien kom som bestilt, forteller den glade nordlendingen. Han hadde levert en 10-ukerskupong med vinnertallene i april, og som den nasjonale vinneren ønsker han også å holde seg anonym.

Nå er det ca. 102 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Vinnertallene

Dette var tallene som ble trukket fredag 20. mai:

4 - 22 - 28 - 32 - 47

Stjernetall: 1 - 2

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151

Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0

Antall millionærer i 2021 (Norge): 65

Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120