(Nettavisen)

Fire heldige vinnere er nå i ferd med å få meget gode nyheter på telefon fra Hamar. En mann fra Møre og Romsdal, to fra Viken og en fra Nordland har nå blitt 3,7 millioner kroner rikere alle sammen.

Tallene for uke 3 var følgende:

2 - 6 - 10 - 14 - 18 - 24 - 25

På tirsdag er det ny runde Eurojackpot med hele 857 millioner kroner i førstepremiepotten – her spiller du.

Norsk Tipping fikk ikke tak i mannen fra Møre og Romsdal lørdag kveld. Her er reaksjonene til de andre tre vinnerne.

Mann fra Nordland: – Steikandes gjevt

Begeistringen var stor hos vinneren fra nord. Han satt og så over sitt «system» av kuponger, som han selv kalte det, men hadde ennå ikke oppdaget at han var en av de fire som hadde gjort det stort i kveldens Lotto.

– Nei, men det var jo hyggelig. Steikandes gjevt! Nå skal jeg bli skyldfri tidligere enn planlagt, stråler den heldige, som er i 60-årene.

– I tillegg vil det nok dryppe litt på barna, og så blir det ekstra fint til vi skal reise rundt i sommer.

Nye sjanser lørdag

Neste Lotto trekning er lørdag 28. januar. Da vil det igjen ligge ca. 14 millioner kroner i potten.

Det er Vikinglotto på onsdag med 167 millioner kroner i førstepremiepotten – lever kupongen din her.

Mann fra Ås: – Trodde det ikke før jeg så det svart på hvitt

– Er det Norsk Tipping på Hamar som ringer?

Det ble raskt klart at vinneren fra Ås allerede var klar over at han var blitt Lotto-millionær. Den heldige mannen, som er i 70-årene, hadde allerede blitt tipset fra annet hold.

– Jeg har ei som leverer Lotto-kupongene for meg, og hun sa ifra til meg: Du har sju rette i Lotto, sa hun. Jeg ba henne holde opp med å spøke, men da jeg sjekket kupongen stod det jo der svart på hvitt. Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg ennå, sier han .

– Nå skal jeg betale ned litt gjeld på bilen, men det blir jo «peanuts» nå. Og så blir det nok fordelt litt på de nærmeste, sånn i første omgang. Vi er ganske rolige av oss her og har begge beina godt plantet på jorda. Vi letter ikke vi, for å si det sånn.

Mann fra Aurskog-Høland: – Uff

– Har jeg vunnet i Lotto? Ja, jeg får putte det sammen med de andre småpengene da, spøker den ferske millionæren fra Aurskog-Høland i Viken.

Når han fikk vite summen, ble han mer paff.

– Jeg har spilt siden femtitallet, men dette kommer absolutt som en overraskelse. Uff, utbryter han.

Noen premieplaner hadde ikke aurskogingen med det første, der måtte han tenke litt, men ett gjøremål stod likevel klinkende klart: Å dele nyheten med sin bedre halvdel.

– Kona sitter her nå og følger med. Hun vet det er fra Norsk Tipping, men hun vet ikke hvorfor, avslutter han lurt.

Mann fra Ålesund i Møre og Romsdal

Norsk Tipping fikk ikke kontakt med mannen på lørdag. Søndag ettermiddag tok han endelig telefonen. Sunnmøringen var da klar over gevinsten og gledet seg over det.

Joker-vinner

– Å herremin, utbryter en mann i 50-årene fra Våler i Viken når han får beskjed om at han akkurat er blitt Joker-kandidat. Inngangspremien på 417 000 kroner er han allerede godt fornøyd med.

– Dæven døtte. Nå må nok hun jeg bor med ofre noen av minutter av håndballkampen slik at vi kan se Joker-trekningen, sier han og sikter til Norges herjing med Qatar under VM i Katowice.

Kveldens tall

Joker-rekka til mannen fra Våler så slik ut:

5 - 1 - 4 - 3 - 9

Den ville han helst ikke trekke selv, og det ble dermed datamaskinen Embla som tok seg av de logiske valgene. Logikk var derimot til begrenset hjelp denne kvelden: Embla tok vår mann tre steg opp premiestigen, men gikk snau av de to øverste trinnene på premiestigen. Noen millionpremie ble det altså ikke, men likevel: 917 000 kroner ingen dum sum å få utbetalt for snaue fem minutters «arbeid», og en solid økning fra inngangssummen.

– Kampen var heldigvis ferdig noen minutter før, så vi rakk bege deler, smiler en fornøyd vinner når Norsk Tipping ringer opp igjen etter endt trekning.

– Kona syns jeg bør kjøpe ny bil, men jeg tenker vi ser det litt an. Det er uansett ikke verst fangst på en lørdagskveld. Nå er tacoen snart ferdig òg, slår han fornøyd fast.