(Nettavisen)

Musiala debuterte i EM, da han spilte de siste åtte minuttene mot Ungarn. 18-åringen ble historiens yngste målscorer for Bayern München i september 2020. Musiala havnet i rekordbøkene igjen med et imponerende innhopp mot Ungarn i forrige uke.

At Jamal Musiala scorer mot England gir 5.40 i odds

Tenåringen, som er 18 år og 117 dager gammel, ble den yngste spilleren som noensinne har spilt for Tyskland i et mesterskap.

Men han kunne spilt for England.

Musiala flyttet nemlig til England som syvåring og har spilt for både England og Tyskland på aldersbestemt nivå før han kom til Bayern München i juli 2019. Så sent som i november i fjor scoret han for det engelske U21-landslaget mot Albania, men i februar i år tok han valget om å spille for det tyske landslaget.

101 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl. 19.00

Den offensive midtbanespilleren vil i tirsdagens kamp på Wembley få sjansen til å vise hva England har gått glipp av.

Musiala skapte sjansen som ga Tyskland 2-2 mot Ungarn, og det er slett ikke umulig at Joachim Löw vil gi ham sjansen i tirsdagens kamp mot England.

Den tidligere Chelsea-akademi-spilleren har gode minner fra å spille på Wembley. Som 11-åring scoret han fire ganger for skolelaget da de spilte på Wembley i forbindelse med playoff-finalen i League Two.

Etter å ha sett Musiala score seks ganger for Bayern München sist sesong og én gang i Champions League, er tyskerne garantert fornøyd med at han spiller for Tyskland.

England - Tyskland - Jamal Musiala scorer mål - 5,40 (spillestopp tirsdag kl. 17.59. Kampen vises på NRK1)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Jamal Musiala har aldri trengt mange sjanser for å vise seg frem, og det viste han også i EM.

Etter å ha sittet på benken i de to første kampene til Tyskland i gruppespillet, valgte Joachim Löw å sette innpå 18-åringen da det gjensto åtte minutter av ordinær spilletid mot Ungarn.

250 millioner i førstepremiepotten. Vikinglotto har spillefrist onsdag kl. 18.00

Et dristig trekk av den tyske landslagssjefen, siden Tyskland lå under 1-2 og var på vei mot en pinlig EM-exit etter å ha fått spille de tre første kampene sine på hjemmebane i München.

Reddet Tyskland

Musiala presenterte seg umiddelbart. Han viste ingen tegn til nerver, men grep tak i kampen med den samme selvtilliten som Bayern-fansen er kjent med.

Den yngste spilleren i den tyske EM-troppen gjorde hele forarbeidet til den viktige 2-2-scoringen til Tyskland mot Ungarn. Han driblet seg nedover venstrekanten, og skapte usikkerhet i det ungarske forsvaret, før han la ballen inn og den gikk via en motspiller og rett i beina på Leon Goretzka som satte ballen i mål.

Her kan du skrape Flax-lodd

Etter kampen mot Ungarn, uttalte den tyske midtbanelegenden Lothar Matthäus til the Guardian at Löw burde gi Musiala sjansen fra start i åttendedelsfinalen mot England. Vi tviler på at han hører på Matthäus, men etter å ha sett hva Musiala gjorde i den forrige kampen, vil han kunne bli en joker for Tyskland og Joachim Löw i denne kampen.

5.40 i odds på at Musiala scorer mot England er et dristig tips, men det kan være verdt en liten innsats. Det ville i så fall vært typisk at unggutten som kunne spilt for hjemmelaget senker dem på Wembley.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset