(Nettavisen)

OPPDATERING: Kampen avlyses!

Coronaviruset preger naturligvis også fotball-Europa og både Serie A og La Liga er innstilt inntil videre, mens Bundesliga kjører med tomme tribuner i helgen. Fredagen bærer også preg av at det stopp i en del av de europeiske ligaene, og i England er det fare for innstillinger. Fredagerns toppkamp i Championship er foreløpig oppsatt som planlagt.

Fredag er det ca 628 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Fulham - Brentford H 2,55 (spillestopp kl 20.40)

Klikk her for å levere dette spillet

Toppkamp i Championship. Fulham på 3. plass med 64 poeng og ni serierunder før slutt, er det seks poeng opp til West Bromwich på 2. plass og direkte opprykk. Formen er ok med 3-3-1 på de sju siste seriekampene og hjemme på Craven Cottage viser tallene 12-2-5. Terence Kongolo, Joe Bryan og Alfie Mawson er ute med skader, mens Josh Onomah er usikker.

Brentford på 4. plass med 60 poeng og har altså ti poeng opp til direkte opprykk. Samtidig er det fem poeng ned til Bristol City på 7. plass. Har ikke vært spesielt sterke på bortebane med 7-4-8 totalt. Midtstopper Pontus Jansson har mistet de to siste kampene, men kan være tilbake i kveld. Kamohelo Mokotjo, Nikos Karelis, Ellery Balcombe og Marcus Forss er alle fortsatt ute.

Nesten oppsiktsvekkende at ikke Fulham er satt til favoritt i denne og 2,55 på hjemmeseier er flott odds.

Klikk her for å levere dette spillet