Gå til sidens hovedinnhold

- Guardiola har avslørt hvordan City skal spille mot PSG

Pep Guardiola har røpet hvordan han vil at Manchester City skal spille i den andre Champions League-semifinalen mot Paris Saint-Germain.

(Nettavisen)

Guardiola vil at Manchester City-spillerne skal beholde roen og ikke fokusere på hva Paris Saint-Germain gjør.

City leder 2-1 fra den første kampene mellom lagene i Paris, men Pep Guardiola gjentok flere ganger under mandagens pressekonferanse, ifølge Manchester Evening News, at de må gå ut på banen for å vinne istedenfor å forsøke å forsvare det forspranget de har skaffet seg etter den første kampen.

At Manchester City vinner og begge lag scorer gir 2,80 i odds

Guardiola fortalte at City-troppen er avslappet før den avgjørende kampen tirsdag. Spanjolen har sagt til spillerne at de må tro på egne ferdigheter og bare gå ut på banen å nye øyeblikket.

Onsdag er det ca 229 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Da han ble spurt om kampen mot PSG var den største i hans tid i City, avslørte Guardiola hvordan han vil at laget hans skal spille, og samtidig fortalte han at de ikke hadde snakket om hvordan PSG spiller.

- Vi prøver å fokusere på spillet vårt, jeg har et sterkt ønske om å komme til finalen. Det har jeg ikke klart med City tidligere, så det vi gjør er å fokusere på oss selv. Holde sammen og lide sammen, prøv å forbedre spillet vårt, være tålmodig, angripe og prøve å score mål, sa Guardiola.

Manchester City - Paris SG - Man City vinner og begge lag scorer - 2,80 (spillestopp tirsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester City er ubeseiret i de fire tidligere kampene mot PSG. De står med to seire og to uavgjorte. De slo det franske topplaget sist lagene møttes på Etihad, i kvartfinalen i Champions League i april 2016. Den gangen vant City 1-0.

Vi tror det blir flere mål i tirsdagens kamp.

Onsdag er det ca 229 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Manchester City har vært en ekkel motstander for PSG. Det er kun AC Milan de har spilt flere ganger mot i Champions League uten å vinne. De har tre kamper uten seier mot City, mens fasiten viser fire kamper uten seier mot det italienske storlaget.

Kan sette en engelsk rekord i CL

Pep Guardiolas menn har vunnet de seks siste Champions League-kampene, og en seier i tirsdagen kamp vil gjøre at de vil sette en ny rekord. Da blir de det engelske laget som har vunnet flest kamper på rad i Europa noensinne.

De tre andre lagene som har seks seire på rad i Europa er: Manchester United (1965-66), Leeds United (1969-70) og Arsenal (2005).

Her kan du skrape Flax på nett

Men de skal passe seg for PSG. Franskmennene har klart å ta seg videre i Champions League etter å ha tapt første kampen i utslagsrundene tidligere. De tapte 1-2 mot Erling Braut Haaland og Dortmund i den første åttendedelsfinalen i fjor, men den gangen ble første kampen spilt på bortebane. Nå skal de forsøke å snu kampen på bortebane. Det har de aldri klart tidligere.

Og vi tror heller ikke at de klarer det tirsdag.

Men PSG har scoret i hver eneste bortekamp i Champions League denne sesongen, og den offensive trioen Neymar, Kylian Mbappe, og Angel Di Maria er i stand til å lage problemer for et hvilket som helst forsvar.

Selv om Manchester City har vært gode defensivt denne sesongen, har de opplevd småtabber. Det kan hende at de ikke får fatale konsekvenser mot lag på nedre halvdel i Premier League, men feilen de gjør vil få større konsekvenser mot et lag som PSG. Det er vanskelig å se for seg at City klarer å stå imot PSGs offensive spillere i 90 minutter.

Sterk statistikk mot Pochettino

Bakover er Mauricio Pochettinos lag svakere enn City. Paris-laget har kun klart å holde nullen to ganger på elleve Champions League-kamper. Det glipper ofte defensivt hos PSG, og City har kvalitetsspillere offensivt som kan utnytte de sjansene som kommer.

City har vunnet ni av ti Champions League-kamper denne sesongen, det er to seire mer enn de tre andre semifinalistene. Ingen engelske lag har noensinne vunnet ti kamper i samme Champions League-sesong. Samtidig er Mauricio Pochettino en av managerne Pep Guardiola har flest seire mot. På 18 kamper viser fasiten ti seire, fem poengdelinger og kun tre tap.

Fredag er det ca. 467 millioner i Eurojackpot-potten.

Det er gode argumenter for at begge lagene scorer i denne kampen, og at Manchester City vinner og tar seg videre til sin første europeiske finale på 51 år. De vant cupvinnercupen i 1970 mot polske Gornik Zabrze. Oddsen på at begge lag scorer og Manchester City vinner på Etihad er 2,80.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset