(Nettavisen)

Erling Braut Haaland fortsetter å bøtte inn mål for Norge. Etter lørdagens scoring mot Slovenia står jærbuen med utrolige 21 mål på 22 kamper.

Dette spillet gir 2,00 i odds på Haaland-scoring mot Serbia

Dermed passerte Jan Åge Fjørtoft og Joshua King på listen over spillere som har scoret flest mål på det norske herrelandslaget. 22-åringen er nå kun tolv mål bak scoringsrekorden til Jørgen Juve.

Jørgen Juve er den norske landslagsspilleren som har scoret flest mål for A-landslaget gjennom tidene. Han scoret 33 mål på 45 landskamper. Det gir et snitt på 0,73 mål per kamp.

Haaland er tidenes mest effektive norske landslagsspiss. Han scorer 0,95 mål i snitt per kamp, altså nesten ett mål i snitt. Det er bedre enn Juve, Ole Gunnar Solskjær (0,34 mål per kamp), John Carew (0,26 mål per kamp) og Einar Gundersen (0,78 mål per kamp).

Norge - Serbia

Odds: Erling Braut Haaland scorer - 2,00 i odds

Kampstart tirsdag 27. september klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44

Ullevaal

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Direkte Skaff deg tilgang her

Se Norge - Serbia på TV2 Direkte med Allente. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer mot Serbia. Det spiller du på her til 2,00 i odds

Lørdag fikk vi rett i at Erling Braut Haaland skulle score mot Slovenia og at han ble kampens første målscorer.

Det er flere Sportspill-lesere som har stilt spørsmålstegn ved at vi stadig lanserer Braut Haaland som målscorer, men tallene forteller egentlig alt om hvorfor vi gjør det.

Lørdagens scoring mot Slovenia var Manchester City-stjernens sjette mål i Nations League. Ettersom han også hadde assist på Alexander Sørloths scoring mot Sverige, har Haaland vært direkte involvert i alle de syv scoringene i Nations League-gruppen.

Haaland scoret det eneste målet i kampen da Norge slo Serbia 1-0 i Beograd i åpningskampen i Nations League, og det er gode argumenter for at han kommer på scoringslisten igjen tirsdag kveld.

Verdensstjernen stortrives i Oslo. Han har scoret hele 14 av sine 21 landslagsmål når Norge har vært hjemmelag. Hele 13 av de 14 scoringene har kommet på Ullevaal Stadion, mens ett av dem kom på La Rosaleda i Malaga.

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer mot Serbia. Det spiller du på her til 2,00 i odds

Det finnes også gode argumenter i statistikken for å spille på Erling Braut Haaland som 1. målscorer i kampen.

I de seks siste kampene han har scoret for det norske landslaget, har 22-åringen vært den første målscoreren i kampen. Han har scoret i åtte kamper når Norge har vært hjemmelag, og i seks av dem har scoret 1. målet i kampen.

At Haaland scorer første målet i kampen gir flotte 3,70 i odds