(Nettavisen)

De tyrkiske avisene Fanatik og Hürriyet er begge opptatt av at Haaland leverte en middels forestilling og ikke scoret mot Gibraltar. 20-åringen, som bruker å være brutalt effektiv foran mål, misbrukte tre muligheter på tre minutter tidlig i kampen, før han blåste en retur fra Alexander Sørloth over mål fra kort hold.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Likevel; de tyrkiske mediene er ikke i tvil om hvilke spiller Tyrkia må kneble lørdag kveld.

- Erling Haaland er den viktigste spilleren hos Norge, konkluderer Fanatik.

De så at Dortmund-stjernen ikke hadde marginene med seg, men var i de riktige posisjonene foran mål.

Her finner du hele oddsprogrammet.

- Haaland, som spilte 62 minutter av kampen mot Gibraltar, fant målet med fire av de åtte skuddene sine, men klarte ikke å få ballen i nettet, påpeker avisen.

Alle som satt foran TV-apparatene å ventet på et målshow av en av Europas heteste angripere ble skuffet da 20-åringen ruslet av banen en halvtime før slutt. Den spanske sportsavisen Marca var en av dem.

- Kampens store overraskelse var at Erling Braut Haaland startet og ikke scoret.

Vi tror ikke de blir skuffet om de skrur på TV-en lørdag.

Norge - Tyrkia - Scorer Erling Braut Haaland? Ja 1,80 (spillestopp lørdag kl. 17.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Erling Haaland er en av de mest omtalte fotballspillerne i verden for tiden. 20-åringen har scoret 35 mål for Dortmund i alle turneringer denne sesongen, ti mål på de siste elleve kampene, men klarte ikke å få ballen i mål mot fotball-lilleputten Gibraltar. En god og litt heldig Gibraltar-keeper Dayle Coleing sto i veien hver gang.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Reddet Depay-straffe

Jærbuen har allerede scoret seks mål på de åtte første landskampene sine, og vi er overbevist om at han kommer til å score ett eller flere mål mot Tyrkia i Malaga. Da må han lure Alexander Sørloths tidligere lagkamerat i Trabzonspor, Ugurcan Cakir. Helten fra tyrkernes kamp mot Nederland, hvor han reddet Memphis Depays straffespark.

- Jeg kjenner Ugurcan godt fra tiden i Trabzonspor. Han er en veldig god keeper. Han reddet Tyrkia i kampen mot Nederland. Det blir moro å møtes ansikt til ansikt i en kamp som dette, sa Sørloth til den tyrkiske avisen Hürriyet.

Gibraltar lå lavt og prøvde etter beste evne å begrense tapet på en knusk tørr bane som dro ned tempoet.

Haaland slår tilbake

Tyrkia på gress på lørdag blir noe helt annet. I så måte er det bare å glemme Haalands bleke forestilling mot amatørene til Gibraltar og glede seg til å se målmaskinen fra Jæren lørdag. 20-åringen vil starte på topp sammen med RB Leipzigs Alexander Sørloth, som er en spiller tyrkerne kjenner godt. Det tyrkiske laget har tidligere slitt mot store og fysisk robuste spillertyper, og vi tror den norske Bundesliga-duoen kan lage trøbbel for det tyrkiske forsvaret.

Her finner du hele oddsprogrammet.

For enkelte andre fotballstjerner på dette nivået, er en såpass svak kamp noe du risikerer å dra med deg. Det ser ikke ut til å gjelde Haaland. Han har gang på gang vist at han rister av seg slike skuffelser fort og slår tilbake.

Det er sjelden Haaland går av banen uten å score i to kamper på rad. Vi tror 20-åringen er tilbake på scoringslisten mot Tyrkia.

Oddsen på Haaland-scoring er 1,80.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset