(Nettavisen)

- Han er oppe der med Harry Kane. Kane er den beste avslutteren jeg har sett i hele mitt liv.

Ordene tilhører ifølge Manchester Evening News United-keeper Dean Henderson. Spilleren han snakket om var Mason Greenwood.

Lokalavisen i Manchester avslørte i mars at Erling Braut Haaland er spissen United har blinket seg ut i overgangsmarkedet. Å hente inn en ny angriper er høyt oppe på prioriteringslisten på Old Trafford.

Fredag er det ca. 480 millioner i Eurojackpot-potten.

Men kanskje har Ole Gunnar Solskjær allerede den spissen han trenger i Greenwood?

Slipper inn flest mål i La Liga

Det er lett å glemme at Greenwood først sist sesong fikk sitt store gjennombrudd hos De røde djevlene. Han scoret imponerende 17 mål for United i alle turneringer forrige sesong.

Det er ikke til å legge skjul på at 2020-2021-sesongen har vært vanskelig for Greenwood, men han har våknet de siste ukene. Han var nær ved å score mot West Ham, før han scoret mot Leicester og deretter satte inn vinnermålet mot Brighton.

Greenwood er i form, og kampen mot Granada en perfekt mulighet for ham til å komme på scoringslisten igjen, selv om Edison Cavani trolig kommer til å starte på topp torsdag. Det spanske laget har sluppet inn flest mål i La Liga denne sesongen. Totalt 49. Selv om en kvartfinalemotstander i Europa League må behandles med respekt, så kan United herje med Greenwood og lagkameratene herje med Granada torsdag.

Granada - Manchester Utd - Mason Greenwood scorer mål - 3,20 (spillestopp torsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester United tok en viktig 2-1-seier mot Brighton and Hove Albion i helgen, hvor unggutten Mason Greenwood ble matchvinner for Ole Gunnar Solskjærs menn.

Det var 19-åringens første mål på Old Trafford denne sesongen, og den andre scoringen hans i Premier League denne sesongen.

Greenwood spilte en god kamp søndag. Han hadde to skudd på mål, og han hadde tre forsøk som gikk utenfor.

Fredag er det ca. 480 millioner i Eurojackpot-potten.

– Mason er blitt moden. I dag var han en av våre beste spillere, og så scoret han attpåtil med en stupheading, sa Ol Gunnar Solskjær om spissen etter kampen.

To mål på tre kamper

Den unge spissen har vist stor fremgang i de siste kampene. Han scoret i Uniteds FA-cuptap mot Leicester City, og han hadde også et skudd på mål da De røde djevlene slo ut AC Milan på San Siro.

Det er også interessant at Greenwood hadde åtte skudd innenfor 16-meteren i kampene mot West Ham og Brighton, og det er dobbelt så mange forsøk på mål som noen annen av lagkameratene i de to kampene. Han er en konstant trussel, og med de avslutningsferdighetene 19-åringen besitter vil han komme til å score flere mål.

Han har bare scoret ett mål i Europa denne sesongen, men vi tror det andre kommer torsdag kveld i Granada. Med Anthony Martial og Marcus Rashford ute, tror vi Greenwood er mannen som kan utnytte at United møter La Ligas svakeste forsvar.

3,20 i odds på 19-åringen som målscorer er et spennende spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset