(Nettavisen)

Noen spillere er velsignet med evnen til å skape sjanser og andre er det dessverre ikke. Bruno Fernandes tilhører den første gruppen.

Statistikk fra Squawka og beIN Sports viser at den portugisiske playmakeren har gjort sitt beste for å skape sjanser for lagkameratene.

Uheldigvis har ikke spillerne rundt ham klart å omsette sjansene til scoringer så ofte som de burde.

Oddsen på Bruno Fernandes-scoring er herlig frekk

Fernandes har skapt 71 sjanser i Premier League denne sesongen. Det er mer enn noen annen spiller i den engelske toppdivisjonen.

27-åringen leder for tiden an når det kommer til sjanser skapt i Premier League denne sesongen – og det er et stort gap mellom ham selv og noen av de andre Premier League-profilene. Nærmest kommer Trent Alexander-Arnold. Han har bidratt med 64 sjanser på 22 kamper for Liverpool.

Ronaldo er toppscorer i United med ni mål. Fernandes følger på plassen bak med åtte. Vi tror portugiseren scorer igjen søndag.

Leeds - Manchester United

Odds: Bruno Fernandes scorer - 2,50 i odds

Kampstart søndag 20. februar klokken 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Elland Road

Slik ser du kampen:

Den vises på TV 2 Sport Premium 1.

Vi tror Bruno Fernandes scorer mot Leeds. Det kan du spille på her til 2,50 i odds

Da Bruno Fernandes kom til Manchester United fra Sporting Lisboa i januar 2020 var han direkte involvert i 36 mål i løpet av sine første 38 kamper, men han har ikke spilt like bra denne sesongen.

Til tross for det, har portugiseren scoret åtte mål i Premier League, inkludert ett i tirsdagens kamp mot Brighton.

Ca. 43 millioner i Vikinglotto-potten. Klikk her for å levere spill før onsdag kl. 18.

Fernandes elsker kampene mot Leeds. Iallfall om man skal tyde noe ut fra statistikken. Den offensive midtbanespilleren har scoret fire mål på tre kamper mot Yorkshire-laget. Han scoret blant annet hat-trick i ligakampen mot Leeds hjemme på Old Trafford tilbake i august.

Etter å ha startet 23 av Manchester Uniteds 25 ligakamper denne sesongen, er Fernandes nærmest banker i startelleveren søndag, selv om Ralf Rangnick velger å rotere litt.

Vi synes 2,50 i odds på Bruno Fernandes-scoring er greit betalt, og forsøker et målscorer spill på ham.