(Nettavisen)

England - Iran

Odds: Harry Kane scorer 2 mål eller flere - 5,70 i odds

Kampstart mandag 21. november kl 14.00

Spillestopp kl 13.59

Al Bayt Stadium

Kampen vises på NRK1

Vi tror Harry Kane scorer 2 mål eller flere mot Iran. Det kan du spille på her til 5,70 i odds

Jules Rimet var president i det franske fotballforbundet fra 1919 til 1942, og var FIFA's tredje president fra 1921 til 1954.

På hans initiativ ble det første VM i fotball arrangert i Uruguay i 1930, og det var arrangørlandet som ubeskjedent nok stakk av med tittelen

Nå er det klart for den 22. utgaven, og det skal bli spennende å se hvem som kan juble høyest til slutt.

Frankrike er regjerende mester etter at de slo Kroatia 4-2 i finalen i 2018, mens det er Brasil som har blitt verdensmester flest ganger med sine fem titler.

FIFA-ranking i dagens kamp

England - 5

Iran - 20

Tre mål bak Wayne Rooney

I det eneste verdensmesterskapet han har deltatt i ble Harry Kane toppscorer. Tottenham-stjernen scoret seks mål for the Three Lions i Russland for fire år siden.

Her kan du se Englands VM-drakter

Kane har funnet formen i Premier League, hvor han har scoret 12 mål på 15 kamper, og han nærmer seg scoringsrekorden til Jimmy Greaves i Tottenham.

Han nærmer seg også en annen legendarisk rekord.

29-åringen har scoret 51 mål på 75 landskamper for England før mandagens VM-kamp mot Iran. Det er flere en legender som Bobby Charlton og Gary Lineker. De stoppet på henholdsvis 49 og 48 mål.

Det er kun én spiller som har scoret flere mål enn Kane i den engelske landslagsdrakten.

Han heter Wayne Rooney.

Det er ca. 335 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Den tidligere Manchester United-spissen scoret 53 mål for England på 120 kamper, og sammen med Kane er han den eneste engelske spilleren i historien som har scoret 50 mål eller flere for den engelske landslaget.

Nå raser diskusjonen om hvor lang tid Kane bruker på å score de tre målene som skal til for å ta rekorden til Wayne Rooney.

Kane er kun to mål bak Rooney, og med tanke på den solide statistikken hans i VM, hvor han vant gullstøvelen i 2018, og det faktum at England er havnet i en overkommelig gruppe med lag som Iran, USA og Wales, gjør at vi tror han senker Rooney-rekorden allerede i gruppespillet.

Bookmakerne holder Tottenham-stjernen som favoritt til å bli toppscorer igjen. I så fall blir han historisk. Ingen har nemlig klart å bli toppscorer mer enn én gang i VM, og samtidig vil han bli den mestscorende spilleren på det engelske landslaget gjennom tidene.

Kane har formen og kvaliteten til å skape problemer for det iranske forsvaret, og han er også straffeskytter for England. Det gjør at vi tror Tottenham-stjernen kan scoret to mål eller flere i Englands åpningskamp på Al Rayyan mandag.

Vi tror Harry Kane scorer 2 mål eller flere mot Iran. Det kan du spille på her til 5,70 i odds