(Nettavisen)

Brann står med elleve kamper på rad uten tap mot Kongsvinger.

Dette spillet på Brann-målfest gir 2,70 i odds

Man må helt tilbake til 1995 for å finne forrige gang Brann tapte mot hedmarkingene. 30. april 1995 vant Kongsvinger 1-0 på Gjemselund. Det er over 27 år siden.

Siden har lagene møttes fem ganger i byen ved Glomma, uten at Brann har tapt en eneste gang.

Klikk her for å se Kongsvinger - Brann på Strim - du får 7 dager gratis her

Kun to av Brann-spillerne som startet mot Fredrikstad lørdag var født sist Brann tapte på Kongsvinger: Ruben Kristiansen og Sivert Heltne Nilsen. De er født i henholdsvis 1988 og i 1991.

Vi tror ikke at dagens Brann-spillere taper på Gjemselund.

Kongsvinger - Brann

Odds: Totalt antall Brann mål over/under 2.5 - Ja 2,70 i odds

Kampstart torsdag 26. mai kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Brann Stadion

Kampen vises på TV2 Play Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Brann scorer over 2,5 mål i kampen mot Kongsvinger. Det kan du spille på her til 2,70 i odds

Brann har fått en god start på sesongen. De er ubeseiret etter de syv første serierundene i Obos-ligaen. Målforskjellen er 20-5.

De banket Fredrikstad 3-0 hjemme sist. Det var den tredje strake seieren i Obos-ligaen.

Kampen mot Fredrikstad var den tredje på seks dager for Brann, og i alle tre kampene har de holdt nullen. I 16. mai-kampen slo Sandnes Ulf 3-0 og to dager senere knuste de Voss 7-0 i 1. runden i cupen.

Mot Fredrikstad imponerte Branns venstreside. David Møller Wolfe og Niklas Castro herjet, mens 17 år gamle Niklas Jensen Wassberg var involvert i alle tre målene. Vi tror også de lager problemer for Kongsvinger.

Klikk her for å se Kongsvinger - Brann på Strim - du får 7 dager gratis her

Brann har en sterk statistikk mot Kongsvinger. De har vunnet de fem siste kampene mot hedmarkingene, hvorav to av kampene ble spilt på Gjemselund.

Laget fra de dype skoger er nyopprykket etter å ha vunnet PostNord-ligaen avdeling 1 forrige sesong. Kongsvinger har opprettholdt satsningen etter opprykket, og de har fått en brukbar start på livt i Obos-ligaen.

Trenere som kjenner hverandre

Glåmdølene ligger på tiendeplass med syv poeng etter de første syv serierundene. Alle poengene har kommet hjemme på Gjemselund.

De har nemlig tapt alle fire bortekampene sine så langt, men på hjemmebane har de to seire og én uavgjort.

På fredag vil potten ligge på 174 millioner - lever kupongen din her.

De slo Skeid 1-0 i den første hjemmekampen. Deretter ble det 1-1 mot Åsane, og i den siste hjemmekampen baket de Raufoss 4-1. Alle de syv poengene de har så langt har kommet mot lag som ligger under dem på tabellen.

Eirik Mæland, som er trener i Kongsvinger, har vært tidligere lagkamerat med Brann-trener Eirik Horneland i Haugesund, og han var også spiller i klubben da Horneland var trener der.

Torsdag møter han igjen mannen som har vært et forbilde for ham som trener og det som var favorittklubben hans i barndommen, ifølge BA. Det tror vi ender med tap for den ferske treneren.

Kongsvinger har ikke sluppet inn mer enn ett mål i noen av hjemmekampene sine denne sesongen, men den statistikken tror vi ryker torsdag.

Det virker som det har løsnet både for enkeltspillere og Brann som lag. Målene har rent inn i de siste kampene, og vi tror på en målrik kamp på Gjemselund.

Statistikken gir oss gode argumenter for å spille på det.

Det har nemlig vært scoret over 3,5 mål i seks av de siste ni kampene mellom Kongsvinger og Brann.

Brann har også scoret tre mål eller flere i alle tre bortekampene sine denne sesongen. I serieåpningen vant de 4-0 mot Ranheim, i den påfølgende bortekampen slo de Skeid 3-2 og i den siste kampen på bortebane banket de helrøde KFUM 5-1.

Det har altså vært scoret 15 mål i de tre bortekampene til Brann. Det gir et snitt på fem mål per kamp, og vi tror på en ny målrik kamp mot et nyopprykket Kongsvinger-lag.

Vi tror at Brann scorer over 2,5 mål i kampen mot Kongsvinger. Det kan du spille på her til 2,70 i odds