(Nettavisen)

Her kan du se kampen mellom Bodø/Glimt og Zalgiris Vilnius direkte fra klokken 18.00.

Det er først og fremst i Rosenborg, Vikig og Glimt de fleste nordmennene i torsdagens Europa League-runde spiller, og første hinder i veien for Åge Hareide og RBK er Ventspils fra Latvia. Latvierne er en gjenganger i Europa-kvalikene. De er en middelhavsfarer i den latviske ligaen denne sesongen, hvor de ligger på femteplass av de ti lagene i divisjonen De tapte 0-2 mot serieleder FC Riga i den forrige serierunden.

Viking har en tøff hjemmekamp mot skotske Aberdeen. Skottene fikk åtte spillere i karantene etter et barbesøk der to spillere fikk påvist koronasmitte. Etter karantene har Aberdeen vunnet samtlige fire kamper. Viking har vist fin form i de siste kampene. De står med tre strake seire, og er ubeseiret i fem kamper på rad. Det ligger an til en spennende match på Viking stadion

Her kan du levere oddsspill på kampen!

Glimt har nøkkelspillerne i form, og Bodø-laget har scoret fire mål eller mer i tolv av de første 17 kampene i Eliteserien. Gultrøyene har scoret sensasjonelle 62 mål i årets eliteserie. Vi tror på laget ny målfest på Aspmyra torsdag. At det scores fire mål eller mer gir 1,60 i odds (oddsen er senket fra 1,70). Det er i grenseland som singeltips, men i en slik kamp er det greit. Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Trykk her for å se kampen mellom Glimt og Zalgiris Vilnius direkte fra kl. 18.00

Solid Europa-erfaring

I Kasakhstan møter APOEL Nicosia, med Ghayas Zahid og Marius Lundemo på laget Kaisar Kyzylorda. Den tidligere Vålerenga-spilleren Zahid spilte fra start for kypriotene da de slo AEL Limasol 1-0 i helgen, mens Lundemo, som kom til Kypros fra Rosenborg, var ubenyttet reserve. APOEL har solid erfaring fra spill i Europa. De var i gruppespillet i Champions League så sent som i 2017. Nåværende Brann-trener Kåre Ingebrigtsen fikk sparken i APOEL i februar etter kun 46 dager i jobben.

Oddsen for at APOEL vinner på bortebane er 1,52. Lever kupong her!

Tre nordmenn fra start?

Når svenske Djurgården tar imot Europa FC fra Gibraltar er mest sannsynlig med tre nordmenn på banen. Per Kristian Bråtveit er førstevalget mellom stengene hos Stockholm-klubben, mens Aslak Fonn Witry spiller høyreback og Fredrik Ulvestad er midtstopper. Alle tre startet i helgen da Djurgården spite 1-1 mot Elfsborg. Den svenske hovedstadsklubben har også en annen norsk keeper i stallen, Erland Tangevik. Trønderen, som har en fortid i Tiller, var ikke med i troppen til hjemmekampen mot Elfsborg.

Djurgården er kjempefavoritter. Dersom du tror de går på et bananskall mot FC Europa gir det 23 ganger innsatsen.

Vanskelig bortekamp for Malmö

En annen nordmann som er i aksjon for et svensk lag er Jo Inge Berge. Han spiller for Malmö FF og møter ungarske Honvéd Budapest på bortebane. Berge har spilt 13 kamper fra start i Allsvenskan denne sesongen og scoret seks mål. Malmö FF topper tabellen i Allsvenskan med 40 poeng, seks poeng foran Göteborg-klubben Häcken som har én kamp mindre spilt.

Honvéd Budapest har fått en dårlig start i den ungarske ligaen. De står med to tap og én seier på de tre første kampene.

Tror du Malmö FF vinner på bortebane i Ungarn? Det gir i så fall 1,67 i odds. Spill her!

En halv nordmann i troppen

Når Stade de Reims reiser til Sveits for å møte Servette har de med seg en halv nordmann i troppen. Valon Berisha har startet de tre første kampene til Reims som innbytter. Bersiha, som er oppvokst i Egersund, kom inn de siste 29 minuttene da det franske laget tapte 0-1 borte mot Angers.

Berisha har hele 20 landskamper for Norge, men da Kosovo ble godkjent av UEFA fikk den tidligere Viking-spilleren mulighet til å skifte, en mulighet han benyttet seg av.

Tror du at Stade de Reims og Valon Berisha vinner mot Servette er oddsen 2,35. Lever kupongen her!

Skandinavisk derby

En annen nordmann som har hatt startproblemer denne sesongen er Ståle Solbakken og hans FC København. De tapte 23 i bortekampen mot OB i helgen. I den kampen var det Karl-Johan Johansson som sto i mål for den danske storklubben, men de har også en norsk keeper i spillerstallen, Sten Grytebust.

FC København skal i et rent skandinavisk oppgjør på bortebane torsdag når de møter IFK Göteborg på Gamla Ullevi.

Oddsen på at Ståle Solbakkens FCK vinner kampen er 1,85. Spill her!