(Nettavisen)

Oddsekspertene mener sannsynligheten for at Arna-Bjørnar skal vinne denne cupkampen onsdag er så liten at det ikke er forsvarlig å tilby odds på ren Brann-seier.

Det er kanskje ikke så rart.

Sist gang lagene møttes vant Brann 7-0. Den kampen ble spilt på Stemmemyren. Onsdagens kamp spilles på Brann Stadion.

Dersom du har troen på en sjokkseier til Arna-Bjørnar kan du få bra betalt.

22 ganger pengene er nemlig belønningen fra Norsk Tipping hvis du satser på at underdogen vinner. Det er tidenes høyeste odds på Arna-Bjørnar i et lokalderby mot Brann, som tidligere het Sandviken.

For alle som er i tvil: Høy Arna-Bjørnar-odds betyr liten sannsynlighet for Arna-Bjørnar-seier. Vi tror ikke på et mirakel på Staddaen.

Brann - Arna-Bjørnar

Odds: Handikap 3-veis 0:3 - Brann vinner med fire mål eller flere - 2,00 i odds

Kampstart onsdag 15. juni kl 19.00

Spillestopp kl 18.59 Live odds etter kampstart

Brann Stadion

Kampen vises på NRK Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Brann vinner med fire mål eller flere. Det kan du spille på her til 2,00 i odds

Cupkamper på Brann Stadion har vært sjelden vare de siste sesongene. Ikke siden 2015 har det blitt spilt cupkamp her. Da tapte Brann 1-4 på straffespark mot Sarpsborg.

Onsdag spilles tredje runde i NM for kvinner mellom Brann og Arna-Bjørnar på Staddaen.

Det skal være lett match for serielederen i Toppserien. Det er 30 poeng som skiller Brann og Arna-Bjørnar på tabellen, og vi tror nivå forskjellen på lagene også vil være tydelig i onsdagens cupkamp.

Brann tapte riktignok 0-1 mot Rosenborg søndag. Det var rødtrøyenes første tap i Toppserien på nesten to år.

Man helt tilbake til 3. oktober 2020 for å finne deres forrige tap i seriespill. Da het klubben Sandviken, men før inneværende sesong ble de en del av Sportsklubben Brann og byttet navn.

Det er ca. 54 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Arna-Bjørnar har ikke vunnet noen av de siste ni kampene mot Brann (tidligere Sandviken). De har tapt fem av de seks siste kampene, og de har ikke klart å score i noen av dem. Da lagene møttes i Toppserien i april vant Brann 7-0. Vi tror fjorårets tapende cupfinalister fillerister Arna-Bjørnar enda en gang.

Alexander Straus leder Brann for siste gang i onsdagens kamp før han tar over Bayern Münchens kvinnelag, og han vil garantert avslutte trenerkarrieren i Brann med seier. Nå kommer en lang EM-pause, og det betyr at Straus ikke trenger å spare spillere til denne kampen. Det vil være rått parti.

Skadekrise i Arna

Særlig siden Arna-Bjørnar har en haug med spillere ute med skader.

Den viktige forsvarsspilleren Helene Gloppen er utilgjengelig til onsdagens cupkamp på grunn av en skade i akillesen. Angriperen Meryll Abrahamsen sliter med et kne, og spiller heller ikke kampen mot Brann.

Arna-klubben må også klare seg uten venstrevingen Linnea Laupstad, som er U19-landslagsspiller. Dessuten har danske Julie Madsen dratt hjem igjen siden hun aldri fikk bukt med hofteproblemene sine.

Som ikke det er nok har de tre spillere ute med korsbåndskader, blant annet assistdronningen Tanja Myrseth. Hun hadde ti målgivende pasninger som høyreback sist sesong. I tillegg er også Vilde Veglo og Nora Nøss korsbåndskadet.

Det er ca. 54 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Trolig ville minst fem av disse jentene startet hos Arna-Bjørnar om de ikke hadde vært skadet.

Oddssetterne tror absolutt ikke på en cupbombe på Brann Stadion onsdag. Brann er så stor favoritt at Norsk Tipping ikke tilbyr spill på ren Brann-seier. Vi tror heller ikke at et skadeskutt Arna-Bjørnar-lag vil klare å lage problemer for Brann.

Vi tror at Brann vinner med fire mål eller flere. Det kan du spille på her til 2,00 i odds

Kampen mellom Brann og Arna-Bjørnar ser du på Strim fra klokken 19.00 - du får 7 dager gratis her