(Nettavisen)

Det er herlig at klubbfotballen er tilbake igjen denne helgen og lørdagen er fullspekket med høyinteressante kamper. I Molde er det toppoppgjør mellom Molde og Bodø/Glimt i Eliteserien.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Molde - Bodø/Glimt H 2,00 (spillestopp kl 20.25)


Etter en meget svak periode med 1-0-5 på seks seriekamper, tok Molde en fortjent 2-1 seier borte mot Brann i siste serierunde før landslagspausen. Molde ligger på 3. plass når det gjenstår 10 serierunder med 37 poeng. Det er hele 19 poeng opp til serieleder Bodø/Glimt, men ikke mer enn ett poeng opp til Rosenborg på 2. plass. Solide 7-0-2 hjemme på Aker Stadion. Birk Risa kan få sin Molde-debut i kveld, mens Leke James fortsatt skal være skadet. Ellers er det et toppet Molde-lag i kveld.

Bodø/Glimt med oppsiktsvekkende 18-2-0 på sine 20 første seriekamper og med hele 18 poeng ned til Rosenborg på 2. plass, blir det seriegull til Bodø/Glimt denne sesongen. Jens Petter Hauge er som kjent solgt til AC Milan, og for første gang denne sesongen er fraværslisten betydelig for Bodø/Glimt. Hugo Vetlesen er hentet inn fra Stabæk, men han er skadet. Det er også midtbanekollega Sondre Fet. Midtstopper Marius Lode er ute med karantene, venstreback Alfons Sampsted er satt i koronakarantene, og angrepsstjernen Philip Zinckernagel mister også kveldens toppoppgjør.

2-0-1 på de tre siste tilsvarende i Molde. Fredag var oddsen på Molde-seier 2,50. Men tunge Glimt-fravær har medført at oddsen på Molde er senket til 2,00 og lørdag formiddag er den senket ytterligere til 1,85. Det er ikke like spennende, men vi tror fortsatt meget sterkt på Molde-seier.