(Nettavisen)

Ingen spillere prikket inn verken 5+2 rette eller 5+1 rette i Eurojackpot denne gangen. Det betyr at førstepremiepotten stiger til ca. 267 millioner kroner før neste trekning fredag. Andrepremiepotten øker til ca. 26 millioner kroner.

Onsdag er det 42 millioner i førstepremiepotten i Vikinglotto - du kan levere din kupong her

Kveldens tallrekke så slik ut:

36 - 2 - 40 - 13 - 22

Stjernetall: 3 - 5

Helt tomt ble det imidlertid ikke på pallen: fire spillere sikret seg en tredjepremie, deriblant en nordmann. En heldig spiller fra Bergen kan nå glede seg over en utbetaling på 1 180 820 kroner. Det samme kan de tre andre vinnerne fra Sverige, Nederland og Tyskland.

– Jeg er så glad

Vinneren fra Bergen ble svært beveget da nyheten om millionen kom. Det tar noen sekunder før Telefonen fra Hamar kan identifisere fullstendige setninger.

– Jeg er så glad at jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg vinner jo aldri, sier han.

Har du noen planer for premien sånn umiddelbart?

– Jeg må høre med kona, sier han mens hun klapper begeistret i bakgrunnen.

– Vi har et hageprosjekt gående som vi håper å ferdigstille før vinteren, så nå kan vi nok skynde på enda litt mer, avslutter vinneren.

Denne onsdagen kan man vinne 42 millioner kroner i Vikinglotto. Her spiller du.

Sjokkert siddis vant den nasjonale millionen på vei ut døra

Det tok to forsøk før Telefonen fra Hamar nådde den nasjonale vinneren fra Hundvåg i Stavanger. Det kan se ut som akkurat denne øya hadde voldsomt med flaks akkurat denne tirsdagskvelden – Extra-kandidaten var nemlig også fra Hundvåg.

– Å herre … Neimen, så stilig, sier vinneren når Telefonen fra Hamar endelig når fram med med millionbudskapet.

– Jeg er helt satt ut jeg nå, uttrykker mannen, som var på vei ut døra for å se ungene spille fotballkamp da han oppdaget de ubesvarte anropene på mobilen.

– Da jeg sjekket nummeret … Nei, det føles helt fantastisk. Helt kanon, altså. Jeg er helt i himmelen, mener han.

Mannen kan fortelle at han for tiden er på jakt etter ny leilighet, og at premien knapt kunne passet bedre.

– Den blir et flott bidrag inn i jakten. Jeg er nesten målløs, ler den glade vinneren, og legger til at han gleder seg til å sjekke kontoen om noen dager.

– Dette var mildt sagt midt i blinken.

Nye vinnersjanser fredag

Allerede fredag 23. september er det klart for en ny trekning i Eurojackpot. Førstepremien er som nevnt på ca. 267 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. x millioner kroner. I tillegg trekker Norsk Tipping en nasjonal tilleggspremien på 1 million kroner til en norsk spiller, andelsbank eller et andelslag.

Klikk her for å levere din kupong.

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151

Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0

Antall millionærer i 2021 (Norge): 65

Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her