(Nettavisen)

Alexis Sanchez, Romelu Lukaku, Christian Eriksen og Ashley Young har alle byttet ut Premier League med Serie A. Også Aleksandar Kolarov har en fortid i den engelske toppdivisjonen. Den serbiske venstrebacken kom til Roma fra Manchester City i 2017, men signerte for Inter før denne sesongen.

Ikke nok med det. Den tidligere Manchester United-spilleren Matteo Darmian er nå på lån fra Parma.

Onsdag er det ca 73 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Antonio Conte har vært nøkkelen til Inters suksess og rekruttering siden han ble hentet inn som manager i 2019. En av de første tingene han gjorde som Inter-sjef var å hente Lukaku, en spiller han forsøkte å signerte da han var Chelsea-manager. Den italienske storklubben hentet Inter fra Manchester United for rekordsummen 74 millioner pund.

«Premier League-pensjonister»

Mens Lukaku med rette vil få mesteparten av æren for Inters opptur på tabellen, har det vært andre tidligere Premier League-spillere som setter sitt preg på Contes side. Den tidligere Manchester United-spilleren Ashley Young, som fortsatt holder koken i en alder av 35 år, er en trofast venstreback i Contes 3-5-2-formasjon. Young har to målgivende på 18 Serie A-kamper denne sesongen, og hans erfaring med å vinne trofeer i England vil England nyte godt av. Young har vunnet Premier League og Europa League i løpet av årene sine på Old Trafford.

Eriksen har vært linket med en retur til Premier League. Både Tottenham og erkerivalene Arsenal var nevnt som aktuelle stoppesteder i januar, men etter at overgangsvinduet stengte har dansken kjempet seg inn i startelleveren hos Inter.

Her finner du hele oddsprogrammet!

Den tidligere Manchester United-angriperen Sanchez har vært inn og ut av startelleveren til Inter gjennom sesongen. Etter et skuffende låneopphold i Inter hvor han kun scoret fem mål på 18 måneder, valgte Conte likevel å kjøpe chileneren fra Manchester United. Sanchez har scoret fem mål og har fire målgivende på 18 Serie A-kamper denne sesongen.

35 år gamle Kolarov har vært brukt som en backup for Ashley Young, mens Darmian har spilt 16 kamper, scoret ett mål oh hatt to målgivende etter at han kom på lån fra Parma.

I sist serierunde vant Inter 2-1 mot Parma. Da var det tre tidligere Premier Leagues-spillere i startelleveren, og det satt tre spillere med en fortid fra engelsk fotball på benken.

Inter - Atalanta - Romelu Lukaku scorer mål - 2,00 (spillestopp mandag kl. 20.45)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Etter at Lukaku kom til Conte, har han scoret utrolige 41 mål på 60 Serie A-kamper. Inter leder Serie A seks poeng foran byrival AC Milan etter 25 kamper.

Kun Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo har scoret flere Serie A-mål (20) enn Lukaku (18) denne sesongen.

Onsdag er det ca 73 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Den belgiske spissen er i ferd med å ta over tronen til Zlatan Ibrahimovic i Milano hvis han score flere mål AC Milans superstjerne og leder Inter til klubbens første Serie A-tittel siden 2010.

Lukaku har scoret 13 av 18 Serie A-mål hjemme på San Siro denne sesongen. Han har scoret fem mål på de tre siste hjemmekampene, og vi tror den tidligere Manchester United-angriperen kommer på scoringslisten igjen mandag kveld. Belgieren har ikke scoret mot Atalanta tidligere, men vi tror han scorer sitt første Serie A-mål mot Bergamo-klubben mandag. Oddsen på at 27-åringen scorer mot Atalanta er 2,00. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

(Flere oddstips under annonsen)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Juventus har dominert Serie A de siste ti årene, men nå ligger Andrea Pirlos mannskap nede på en skuffende tredjeplass, syv poeng bak serieleder Inter.

Inter vil skaffe seg et komfortabelt forsprang om de vinner mandagens kamp mot Atalanta. I den kampen møtes de to sterkeste offensive lagene i Serie A på San Siro. Inter har scoret 62 mål så langt denne sesongen, to flere enn gjestene fra Bergamo.

Inter er i forrykende form. De jakter sin første Serie A-tittel siden 2010, og så langt har de vist styrke med å slå gullrivalene Juventus og Milan.

Antonio Contes menn har kun mistet poeng i tre av 18 kamper siden novembers 1-1-kamp mot Atalanta i Bergamo. Vi tror de tar sin syvende strake seier mandag.

The Nerazzurri har vunnet de ni siste ligakampene på hjemmebane. Napoli, Juventus og Lazio er blant ofrene.

Her finner du hele oddsprogrammet!

I Romelu Lukaku og Lautaro Martinez har Inter to angripere som scorer på bestilling, og på benken sitter den tidligere Premier League-stjernen Alexis Sanchez. Han scoret to mål i forrige serierunde mot Parma. Inter skal ha nok offensiv kraft til å slå Atalanta mandag.

For Atalanta har scoret 60 mål på 25 kamper, men de har ikke vært like solide bakover. Det vil bli avgjørende i denne kampen.

Inter har scoret 2,91 mål i snitt på hjemmebane denne sesongen, og vi tror de også skaper problemer for det vaklende forsvaret til gjestene.

Atalanta har kun tapt én bortekamp denne sesongen. Tapet kom mot Napoli, men dette er lagets vanskelige bortekamp denne sesongen. Vi tror at Inter vinner og tar et nytt skritt mot ligatittelen i den italienske toppdivisjonen.

En ting er klart, hvis Inter går hele veien og vinner Serie A denne sesongen, så vil seks tidligere Premier League-profiler har vært viktige bidragsytere i triumfen. Oddsen på Inter-seier i mandagens kamp mot Atalanta er 1,95. Det funker som singelspill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset