(Nettavisen)

Vidar og Bryne tjuvstarter tirsdag andre runden i cupen. Vidar trenes av den tidligere Eliteserie-profilen Bjørnar Holmvik. 37-åringen, som har spilt for i Eliteserien for Brann, Stabæk og Sandnes Ulf, er inne i sin tredje sesong som trener i Stavanger-klubben.

Dette spillet gir 5,10 i odds på at Bryne ikke klarer å slå Vidar i cupen

Sist sesong vant Holmviks gutter 2-1 mot 2. divisjonslaget Egersund i første runden i cupen, men Obos-ligalaget Start ble et nummer for store i andre runden. Sørlendingene vant 2-0 på Lassa.

Klikk her for å se kampen mellom Vidar og Bryne på Direktesport fra kl. 18.00

Også denne sesongen har Vidar slått ut et 2. divisjonslag i førsterunden. Denne gangen var det Staal som ble sendt hodestups ut av cupen etter å ha tapt 0-4 på Lassa. Akkurat som i fjor venter et 1. divisjonslag i andre runden. Tirsdag kommer Bryne til Lassa. Der har Vidar laget problemer for jærbuene før.

I 2016 sto det 2-2 mellom Vidar og Bryne etter ordinær spilletid og ekstraomganger, men Stavanger-laget vant straffesparkkonkurransen 5-4. Siden den gang har disse to lagene møttes tre ganger på Lassa, men Bryne har aldri vunnet. Vidar har vunnet de to siste kampene, mens én kamp har endt uavgjort.

Vidar - Bryne

Odds: Uavgjort - 5,10 i odds

Kampstart tirsdag 21. juni kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Lassa

Kampen vises hos Direktesport Det får du tilgang til her

Vi tror at Vidar klarer å spille uavgjort mot Bryne etter ordinær spilletid. Det kan du spille på her til 5,10 i odds

Vidar spiller i Norsk Tipping-ligaen, noe som er det fjerde nivået i norsk fotball. Der startet Stavanger-laget sesongen forferdelig svakt, men formen er i klar bedring.

For etter 4-2-1 på de syv siste har de kommet seg opp til en femteplass med 18 poeng, selv om det allerede har blitt en luke på hele ni poeng opp til ledende Brann 2. Vidars trener Bjørnar Holmvik er et kjent navn for de som har fulgt norsk toppfotball de siste 20 årene.

Klikk her for å se kampen mellom Vidar og Bryne på Direktesport fra kl. 18.00

37-åringen var tapende cupfinalist med Brann i 2011. Da tapte Brann 1-2 mot Aalesund på Ullevaal. Vidar kommer neppe til Ullevaal, men Holmviks gutter har vist at de kan bite fra seg i cupen.

Vidar hadde nemlig ingen problemer med å slå Staal Jørpeland fra nivået over i forrige runde, hvor Vidar til slutt vant hele 4-0. Nå venter cupmesteren fra 1987, Bryne, i andre runden.

Mareritt-motstander for Bryne

Jærbuene befinner seg to divisjoner lenger opp i OBOS-ligaen hvor de ligger nede på tolvteplass med sine åtte poeng.

Jærbuene hadde i likhet med Vidar en fryktelig start på sesongen. Men etter å ha startet med seks strake tap har også de gjort det markant bedre i det siste med 2-2-0 på de fire siste.

I forrige serierunde tok de en sterk 2-0-seier mot opprykksjagende Start hjemme, men nå har de ikke spilt kamp siden 29. mai og de har vært grusomt dårlige på bortebane.

Det er ca. 424 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

I serien har de ikke bedre enn 0-1-4 på bortebane denne sesongen, og selv om de slo Brodd 2-0 borte i forrige runde kan vi ikke kjøpe 1.25 på bortesvake Bryne her.

Historien mellom disse to lagene viser også at Bryne har hatt problemer mot Vidar. De står med to tap og to uavgjorte på de fire siste bortekampene mot Stavanger-laget. Sist de vant på Lassa var tilbake i 1996, ifølge statistikknettstedet nifs.no. Det er altså 26 år siden.

Vidar har røket ut av cupen i andre runden i cupen tre av de fire siste sesongene, men Bryne er et lag de har hatt et godt tak på.

Dermed prøver vi heller en liten innsats på at Vidar holder Bryne til uavgjort etter 90 minutter til spennende 5.10.

Her kan du spille på at Vidar klarer å spille uavgjort mot Bryne etter ordinær spilletid. Det kan du spille på her til 5,10 i odds