Gå til sidens hovedinnhold

Kan Formel 1-sjokket komme i helgen?

En gammel legende kan plutselig få tilbake det mange vil kalle sin rettmessige plass.

(Nettavisen)

Denne helgen er det Formel 1-løp i Portugal, nærmere bestemt Algarve. På en bane som igjen ble med i sirkuset i fjor ble det lagt nytt dekke som gjør banen for mange lunefull. Max Verstappen, som kom på andreplass i begge treningsrundene fredag sa følgende til de offisielle Formel 1-sidene:

- Det er superglatt... dekkene har forandret seg, og vi har mistet litt grep i bilen sammenlignet med i fjor.

Hans lagkamerat, Sergio Perez, sa noe av det samme:

- Det er vanskelig å få dekkene til å fungere godt under slike forhold så fokuset vil være på nettopp det.

Kan Ferrari klare det umulige?

Hele årets Formel 1-sirkus er diskusjonen om det blir Red Bull eller Mercedes som vinner sammenlagt, og om det er Lewis Hamilton eller Max Verstappen som til slutt vinner førermesterskapet.

Likevel er det ingen vil om at det er mye jevnere enn på lenge. Ferrari har skrudd og skrudd på sine biler, og har nærmet seg. Carlos Sainz kom på en fjerdeplass i den andre treningen, mens hans lagkamerat Charlez Leclerc klarte sammen plass på den første treningen.

Les også

Verstappen med rasende melding til laget under kvaliken i Portugal: - Hva i helvete er det som skjer?

Les også

Formel 1 2021: Program, resultater og vinnerodds

Etter kvalifiseringen ligger Ferrari på en 5. (Sainz) og 8. (LeClerc). Da er det kanskje bare et uhell, eller at det nok en gang glipper for Verstappen i en av svingene slik det har gjort i Portugal som kan gjøre konstruktøren til vinneren.

Oddsen på det er 20, og vi mener det er verdt et spill.

Her kan du spille på Ferrari

Outsidere med gode odds?

Sergio Perez var en outsider til å lede etter kvalifiseringen, og muligheten var tilstede. Med det underlaget som er på banen kan det være vanskelig for Red Bull-bilene, men samtidig har bilene fart nok til å få gode nok tider. Slik ble det ikke, og Perez starter som nummer 4 bak Verstappen, Hamilton og ledende Bottas. Vinnere Perez får du 15 i odds, og det er verdt et spill.

Her kan du spille på Perez

Oddsen på søndagens Formel 1 gir blant annet at Daniel Riccardo som starter i 16. spor en odds på 4,50 for en topp 6-plassering. Det regner vi som usannsynlig slik det er satt opp, og med tidene han har fått til nå. Det spillet som lokker mest på topp 6 er utvilsomt Pierre Gasly, som imponerte stort. Oddsen er bare 2,55 - men det tror vi på.

Her kan du spille på Gasly

Her kan du levere ditt eget spill