(Nettavisen)

Kane ble hvilt i den første VM-kvalifiseringskampen til England mot San Marino, men England-kaptein var tilbake mot Albania og scoret sitt 33. landslagsmål. 27-åringen har vært i god form, og vi tror han scorer igjen for The Three Lions mot Polen onsdag.

Onsdag er det ca 130 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Tottenham-stjernen har nylig gått forbi Frank Lampard, Tom Finney, Nat Lofthouse og Alan Shearer på toppscorerlisten på det engelske landslaget, ifølge talkSPORT.

Kane ligger på sjetteplass på Englands toppscorerliste gjennom tidene, men det er fortsatt et stykke opp til Wayne Rooney som er den mestscorende spilleren på det engelske landslaget. Manchester United-legenden scoret 53 mål på 120 landskamper. Han spilte ifølge England Football Online 8966 minutter for landslaget, og scoret et mål hvert 169 minutt.

Kane har til sammenligning scoret 33 mål på bare 52 kamper. Han har spilt 3931 minutter for England siden debuten i mars 2015. Statistikken viser at han Tottenham-angriperen scorer hvert 123 minutt. Det er oppsiktsvekkende bra, og fortsetter han med samme scoringstempoet vil Kane kunne ta rekorden til Wayne Rooney før han fyller 30 år.

Supertrekning lørdag. Ca 45 ekstra Lotto-millionærer. Spill her!

Kane er fortsatt bare 27 år og har tid til å fortsette oppover på Englands toppscorerliste om han holder seg skadefri og i form. Han scoret tolv mål for landslaget på ti kamper i 2019, og han vil få mange muligheter i de kommende årene.

I sommer er det klart for EM, og Kane vil være mannen Gareth Southgate starter med på topp i turneringen. Skulle England ta seg til VM, som avvikles vinteren 2022, vil han ha enda flere muligheter til å klatre på toppscorerlisten. Da må England først slå Polen onsdag.

England - Polen - Harry Kane scorer mål - 1,70 (spillestopp onsdag kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kane scoret sitt 33. mål på 52 landskamper da han satte inn 1-0-målet mot Albania. Det var det første målet til Tottenham-stjernen siden november 2019.

Kane ble hvilt i Englands åpningskamp i VM-kvalifiseringen mot San Marino, men søndagens scoring gjør at 27-åringen har scoret syv mål på åtte kamper i alle turneringer for klubb- og landslag. Med kreative spillere som Phil Foden, Mason Mount og Raheem Sterling til å servere ham, tror vi at Kane kommer på scoringslisten igjen mot Polen onsdag.

Det polske laget virker sårbare bakover. De slapp inn tre mål mot Ungarn, og vi tror at Kane har egenskapene som skal til for å utnytte svakhetene hos polakkene. Oddsen på at Kane scorer er 1,70. Det er et greit spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tidenes mestscorende spillere på det engelske landslaget:

1) Wayne Rooney – 53

2) Bobby Charlton – 49

3) Gary Lineker – 48

4) Jimmy Greaves – 44

5) Michael Owen – 40

6) Harry Kane – 33