(Nettavisen)

Det er ikke rart at Kristian Thorstvedt er Tottenham-supporter. Pappa Erik var en profil i London-klubben fra 1988 til 1996. Den norske landslagsmålvakten, som spilte nesten 200 ligakamper for Spurs før han la opp, ble kalt Erik the Viking og var en favoritt hos Tottenham-fansen.

Det er ca. 100 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Kristian ble født tre år etter at Erik var ferdig i Tottenham, men kjærligheten til Spurs har gått i arv. Da Rogalands Avis snakket med Genk-spilleren tidligere i høst innrømmet 22-åringen fra Stavanger at favoritt-laget hans var Tottenham, og at han drømmer om å spille for klubben. Det ble også hevdet at Jim Solbakken som er agenten hans har vært i kontakt med Tottenham om en overgang. Saken er også omtat i football.london.

Se West Ham - Genk hos Viaplay fra kl. 21.00. Skaff deg tilgang her!

- Det har alltid vært en drøm, men mye må skje for at det skal bli en realitet. Jeg tenker ikke så mye på det.

På torsdag spiller han iallfall i London mot Premier League-klubben West Ham i Europa League. Vi tror Genk-laget får bank på London Stadium.

West Ham - Genk

Odds: West Ham vinner og holder nullen mot Genk - 2,25

Kampstart torsdag 21. oktober kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

London Stadium

Kampen kan sees på Vsport1

Vi tror at West Ham vinner og holder nullen mot Genk. Spill på det her til 2,25 i odds

West Ham har vunnet de to første kampene i Europa League, uten å slippe inn mål. De tok en imponerende 2-0-seier borte mot Dinamo Zagreb i den første kampen, og de fulgte opp med å slå Rapid Wien 2-0 hjemme på London Stadium.

Torsdag tror vi de ta sin tredje strake seier når Kristian Thorstvedt og Genk kommer til Øst-London.

Det er ca. 100 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Gjør store endringer på laget

The Hammers slo tilbake etter tapet mot Brentford, og vant 1-0 borte mot Everton sist søndag i en kamp som var langt mer overbevisende enn resultatet viser.

Se West Ham - Genk hos Viaplay fra kl. 21.00. Skaff deg tilgang her!

David Moyes håper å få se mer av det samme spillet som West Ham viste på Goodison Park i kampen mot Genk, men the Hammers har et svært tett kampprogram og det er ventet at Moyes vil gjøre en rekke endringer på laget før Europa League-kampen.

Fredericks er usikker til kampen, mens Coufal og Kral er begge ute med henholdsvis skade og covid-19.

Moyes har allerede bekreftet at Nikola Vlasic starter for West Ham mot Genk. Han har også startet de to første Europa League-kampene til London-klubben. Han fortalte også at Thomas Soucek er spilleklar etter å ha vært hos en plastisk kirurg for å fikse ansiktsskaden han fikk i kampen mot Everton.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Football.london, som følger West Ham tett, mener det er sannsynlig at West Ham starter med dette laget: Areola; Johnson, Diop, Dawson, Masuaku; Noble, Rice; Vlasic, Lanzini, Yarmolenko, Bowen.

Med seks poeng på de to første kampene, vil en seier mot Genk sette West Ham i en perfekt posisjon etter halvspilt gruppespill og de vil være favoritter til å ta seg videre.

Genk er ute av form

Genk skal være en overkommelig oppgave for West Ham, selv om de roterer på laget. Belgierne startet sesongen med store ambisjoner. Til tross for at flere av spillerne var aktuelle for større klubber i Europa, klarte Genk å beholde laget som i fjor vant cupen og lenge hang med i kampen om ligagullet.

Kristian Thorstvedt og lagkameratene fikk en god start på sesongen, men var litt uheldig i Champions League-kvaliken mot Shakhtar Donetsk. Nå opplever laget en liten krise. De har tapt fire av de fem siste kampene, og i forrige serierunde gikk de målløse av banen da de tapte 0-2 mot Charleroi. De spilte også en skuffende kamp mot Dinamo Zagreb, hvor de tapte 0-3. I den kampen fikk de forsvarsspilleren Daniel Munoz utvist etter 65 minutter. Han er derfor suspendert i torsdagens kamp.

Her er hele torsdagens oddsprogram!

Genk-spiss Paul Onuachu er en spiller som er linket med en overgang til West Ham.

I Belgia har de dominert spillemessig i de kampene de har tapt, men de har misbrukt for mange sjanser og sluppet inn altfor mange enkle mål. Ti av 17 baklengs har kommet på dødballer. Det kan bli et stort problem mot West Ham.

Vi tror Kristian Thorstvedt & co taper i London, og at de ikke klarer å score mot West Ham.

Vi tror at West Ham vinner og holder nullen mot Genk. Spill på det her til 2,25 i odds