(Nettavisen)

Brighton har holdt nullen i fem av de seks siste Premier League-kampene, og hjemme på Amex Stadium har de ikke sluppet inn mål i de tre siste ligakampene. Mandag møter de et Crystal Palace-lag som har vært ufarlige offensivt.

Onsdag er det ca 43 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Statistikken til Crystal Palace uten Wilfried Zaha har vært dyster. London-laget har tapt 18 av de 20 siste ligakampene uten stjernespissen, og de har gått målløse av banen i 16 av de 18 tapene.

Brighton - Crystal Palace (Pause/fulltid dobbel) - H/H 2,55 (spillestopp mandag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Brighton og Crystal Palace ligger begge på nedre halvdel av tabellen, og de burde bekymre seg over formen til Fulham, som bare har tapt én av de siste syv kampene og sniker seg innpå dem bakfra.

Brighton er ubeseiret i de seks siste kampene og har skaffet seg en fire poengs luke ned til Fulham som ligger under nedrykksstreken. The Seagulls tok sesongens første hjemmeseier da de slo Tottenham 1-0 i lagets nest siste hjemmekamp.

Vinner aldri mandagskamper

Crystal Palace viser motsatt formutvikling. De har tapt fire av de siste seks kampene i Premier League, og laget fra Sør-London har kun vunnet to av de elleve kampene mot Brighton i den engelske toppdivisjonen. Vi tror Roy Hodgsons menn får problemer mandag.

Her finner du hele oddsprogrammet!

The Eagles har faktisk ikke vunnet noen av de ni Premier League-kampene de har spilt på mandager med Roy Hodgson som manager. Fasiten viser 0-2-7.

Resultatene til Graham Potters menn tyder på at de heller ikke liker å spille på mandager. Brighton har nemlig ikke vunnet en eneste mandagskamp i Premier League. De har spilt seks kamper uavgjort og to kamper er tapt.

Skadetrøbbel for Palace

Brighton må fortsatt klare seg uten den viktige høyrebacken Tariq Lamptey, mens Adam Webster er usikker på grunn av en ankelskade.

Solly March og Florin Andone er også på skadelisten, men Alireza Jahanbakhsh og Davy Propper er ventet å iallfall være tilbake på benken til kampen mot Palace.

Gjestene har en haug med skader. I tillegg til at de mangler Zaha er også Ferguson, Hennessey, Wickham, Tomkins, Schlupp og McArthur ute med skader.

Onsdag er det ca 43 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Vi tror Crystal Palace går på sitt åttende mandagstap med Hodgson som manager på Amex Stadium i kveld. Palace har sluppet inn tidlige mål i de tre siste kampene, og de har ligget under til pause i fem av de seks siste kampene. Brighton på sin side har gått til pause med ledelse i de tre siste kampene de har vunnet. Vi tror også de kan klare det mot Palace. Oddsen på H/H-spillet er fine 2,55. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset