Gå til sidens hovedinnhold

Leeds får trøbbel mot Southampton uten denne spilleren

Leeds mangler skadde Kalvin Phillips mot Southampton, og da går det som regel dårlig.

(Nettavisen)

Leeds har tapt fem av seks kamper uten den defensive midtbanespilleren Kalvin Phillips denne sesongen. De fem siste Premier League-kampene uten Phillips har endt slik: Arsenal-Leeds 4-2, Leeds-Brighton 0-1, Crystal Palace-Leeds 4-1, Leeds-Leicester 1-4, Wolverhampton-Leeds 1–0.

Onsdag er det ca 43 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Manager Marcelo Bielsa har vært uten Kalvin Phillips i de to siste kampene, og Leeds har gått på tap mot Arsenal og Wolverhampton Wanderers.

Phillips' rille som defensiv midtbanespiller er en spesialisert rolle, og Bielsa har forsøkt flere spillere i den posisjon denne sesongen - uten stort hell.

Bielsa bekreftet på mandagens møte med pressen at Phillips heller ikke spiller tirsdagens kamp mot Southampton på Elland Road, og det gjør at den argentinske managerveteranen må finne en løsning på hvem som skal ta rollen hans.

Her finner du hele oddsprogrammet!

Pascal Struijk har erstattet ham flest ganger, mens Mateusz Klich har også vært forsøkt i ankerrollen. En spiller som ikke har vært prøvd ut er altmuligmannen Stuart Dallas.

Jamie Shackleton og Matuesz Klich delte på defensive midtbaneoppgavene mot Wolves, og de får samme oppgaven mot Southampton, ifølge LeedsLive.

Leeds - Southampton 2,25 - 3,35 - 2,95 B (spillestopp tirsdag kl. 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leeds gikk på sitt andre strake tap fredag, da de tapte 0-1 mot Wolves på Molineux. De har ikke tapt tre kamper på rad siden november 2017, men vi tror det kan skje tirsdag.

Målene renner inn

Saints har hatt en grusom start på 2021. De har kun tatt totalt fire poeng, som er den dårligste poengfangsten i Premier League, og de har bare scoret seks mål. Etter seks ligatap på rad, fikk Southampton en opptur lørdag da de spilte 1-1 mot Chelsea. Det var et fullt fortjent poeng, men Chelsea var tamme offensivt og klarte aldri å sette det vaklende Southampton-forsvaret på prøve.

Onsdag er det ca 43 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Den offensive spillestilen til Leeds kan bli utfordrende for Ralph Hasenhuttls mannskap som ikke har klart å holde nullen i de syv siste Premier League-kampene.

Leeds har heller ikke imponert defensivt denne sesongen. 43 baklengs på 24 ligakamper er nest mest i Premier League denne sesongen. Kun West Bromwich har flere innslupne mål enn dem så langt.

Southampton har spillere som kan kontre et Leeds-lag som mangler den viktige balansespilleren på midtbanen, Kalvin Phillips, i senk. Che Adams, Takumi Minamino og Danny Ings kan skape problemer for den gamle storheten fra Yorkshire.

Ubeseiret mot nyopprykkede lag

Marcelo Bielsa mangler seks spillere på grunn av skader, inkludert nøkkelspilleren Kalvin Phillips.

Friskmeldte Diego Llorente, som var satt på benken mot Wolves, kan komme på banen for første gang på en måned.

Southampton-sjef Ralph Hasenhuttl er usikker på om midtbanespiller Stuart Armstrong rekker tirsdagens kamp.

Her finner du hele oddsprogrammet!

Kyle Walker-Peters, Theo Walcott og Ibrahima Diallo er fortsatt ute.

Southampton har er ubeseiret i de fire siste Premier League-kampene mot Leeds, men Yorkshire-laget har kun tapt én av de tolv siste kampene på Elland Road mot the Saints i Premier League, og de har holdt nullen i ni av dem.

Samtidig har Saints vunnet ni av de ti siste ligakampene mot nyopprykkede lag, unntaket var 0-0-kampen mot Fulham på Boxing Day tidligere denne sesongen. Leeds med og uten Kalvin Phillips er to forskjellige lag. Det viser også resultatene. Vi tror Southampton kan ta tre poeng på Elland Road tirsdag.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leeds - Southampton (Over/Under ant. mål pause 1.5) - Over 2,20 (spillestopp tirsdag kl. 18.55)

Vanvittige 65 prosent av de 31 målene til Southampton denne sesongen har kommet i første omgang. De har også scoret i første omgang i de tre siste kampene.

I tre av de siste seks kampene til Saints har det vært scoret to mål eller mer i løpet av de første 45 minuttene. Det har også vært scoret to mål eller mer i tre av de seks siste kampene til Leeds.

Både Leeds og Southampton har vist store svakheter defensivt denne sesongen, og vi tror det kan bli en underholdende første omgang på Elland Road med to eller flere scoringer. Oddsen på at det scores to mål eller mer er 2,20. Det er et interessant spill.