(Nettavisen)

Jürgen Klopp tok over som Liverpool-manager i oktober 2015 etter Brendan Rodgers som fikk sparken.

Liverpool har aldri tapt en serieåpning i Premier League etter at tyskeren kom til Anfield.

Slik får du 2,60 i odds på Liverpool-seier i serieåpningen mot Fulham

Klopp-fotballen har også bydd på god underholdning.

Det har nemlig vært scoret fire mål eller flere i fem av de seks siste serieåpningene til Liverpool.

Spanderer første måneden med Premier League. Skaff deg tilgang her!

Totalt har det vært scoret 32 mål i de seks serieåpningene til Jügen Klopp i Liverpool. Det gir et snitt på 5,3 mål per kamp. Når Anfield-laget møter nyopprykkede Fulham i første serierunden tror vi på en ny målrik kamp.

Fulham - Liverpool

Odds: HUB og antall mål - Liverpool og over 3,5 mål - 2,60 i odds

Kampstart lørdag 6. august klokken 13.30

Spillestopp kl 13.29 Live odds etter kampstart

Craven Cottage

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Vi tror at Liverpool vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,60 i odds

Liverpool har tradisjoner for å starte bra i Premier League. De har vunnet serieåpningen de fire siste sesongene, og de står uten tap i første serierunden de ni siste sesongene.

Det er en statistikken som burde skremme vettet av Fulham.

Ikke nok med det.

Sjekk ut Liverpools nye bortedrakt her

Liverpool har møtt nyopprykkede lag i serieåpningen de tre siste sesongene. Fasiten viser at de har slått Norwich to ganger og de har én seier mot Leeds United.

Se Premier League på Viaplay med Strim. Skaff deg tilgang her!

Å starte sesongen på Craven Cottage skal være en enkel oppgave for Jürgen Klopps lag, som slo tittelrivalene Manchester City 3-1 i Community Shield-kampen i forrige uke.

Liker seg på Craven Cottage

Rødtrøyene klarte ikke å slå Fulham i 2020-2021-sesongen. De spilte 1-1 i Vest-London og tapte 0-1 hjemme på Anfield. Nå skal det sies at de resultatene kom i en periode da Klopp slet med en svært lang skadeliste. Det gjør han ikke før lørdagens kamp.

Den tyske manageren har plenty med spillere å velge i til lørdagens kamp, og med unntak av bortekampen i 2020, har Liverpool for vane å spille bra på Craven Cottage. De har vunnet tre av de fire siste kampene der.

Ca. 297 millioner kroner i Eurojackpot-potten fredag. Her kan du levere kupongen

Faktum er at Liverpool ikke har tapt i første serierunden i Premier League siden de gikk på et 0-3-tap mot West Bromwich Albion i 2012. Sadio Mané har dratt til Bayern München, men i løpet av sommeren har Darwin Nunez, Fabio Carvalho og Calvin Ramsey kommet inn porten på Anfield. Det lukter mål av årets Liverpool-utgave. De scoret tre ganger mot Manchester City i Community Shield, og det er ingen grunn til å tro at de ikke skal klare det samme, eller til og med mer, mot Fulham.

Se Liverpools nye bortedrakt her

Målrike-seiere i åpningskampene har preget de siste sesongene til Liverpool. Liverpool har vunnet og det har vært scoret over 3,5 mål i fire av de siste seks serieåpningene.

Liverpool har faktisk vunnet hele 18 av de siste 30 serieåpningene. Det gir en vinnerprosent på 60. Klopp har bidratt til å gjøre denne statistikken bedre. Anfield-laget har ikke tapt første seriekampen under hans ledelse.

Den statistikken gjør at vi mener det er svært interessant å spille på Liverpool-seier og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spillet gir overraskende bra betalt, slik vi ser det.

Vi tror at Liverpool vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,60 i odds