Gå til sidens hovedinnhold

M'gladbach slår Eintracht Frankfurt

M'gladbach jakter sin første ligatittel siden 1970-tallet. Vi tror de vinner bortekampen i Frankfurt.

(Nettavisen)

Bundesliga er endelig tilbake på Langoddsprogrammet. Tyskland er det andre landet i Europa som åpner opp igjen toppdivisjonen etter koronapausen. Færøyene startet sist helg. Det spilles også kamper i Sør-Korea og Hviterussland.

Spill Lotto til trekningen lørdag 16. mai og du er med i tilleggstrekningen på 17. mai!

Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach 2,75 - 3,35 - 2,20 B (spillestopp lørdag kl. 18.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

M'gladbach har ikke vunnet Bundesliga siden de dominerte tysk fotball på 1970-tallet, men de ligger kun seks poeng bak serieleder Bayern Munchen. Mellom 1970 og 1978 vant Borussia Mönchengladbach ligaen fem ganger, og de endte to ganger på andreplass.

Trykk her for å se kampene fra Bundesliga!

Fansen har ikke hatt mye å juble for siden den gang. De rykket til og med ned til 2. Bundesliga i 2007, men kom seg opp igjen på første forsøk. Lagets nye manager Marco Rose har gitt laget et løft. M'gladbach lå på fjerdeplass da ligaen tok pause på grunn av koronakrisen, og de har en god mulighet til å redusere gapet frem til Bayern Munchen til tre poeng når de møter Eintracht Frankfurt lørdag kveld.

Suksesstrener i Østerrike

Rose har oppnådd suksess tidligere som Red Bull Salzburg-trener. Han vant den østerrikske ligaen to sesonger på rad, før han dro videre til Bundesliga. M'gladbach er en outsider i kampen om ligatittelen denne sesongen, særlig siden de siste kampene skal spilles uten publikum.

Da Bundesliga tok koronapause i mars, var Frankfurt i fritt fall på tabellen etter tre strake ligatap mot Borussia Dortmund, Union Berlin og Bayer Leverkusen. Laget fra finansbyen ligger på tolvteplass med 28 poeng. De er kun ti poeng over nedrykkssonen. I den siste hjemmekampen tapte Frankfurt 0-3 mot Basel i Europa League.

Vant hjemmekampen mot Frankfurt

Mönchengladbach vant en seksmålsthriller mot Frankfurt tidligere denne sesongen, da de vant hjemmekampen 4-2. Dermed er de ubeseiret i de tre siste kampene mot Frankfurt, men vertene er ubeseiret i de tre siste hjemmekampene mot Borussia siden 1-5-tapet i oktober 2015.

M'gladback mangler Denis Zakaria som er ute resten av sesongen, og de må klare seg uten Florian Mayer. Frankfurt har ingen spillere på skadelisten i øyeblikket.

M'gladbach må vinne denne kampen for å henge med i toppen, og vi tror de klarer det. Gjestene har tross alt kun tapt én av de siste syv ligakampene. Borteseier til M'gladbach gir 2,20 i odds. Det er spillbart som singeltips.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken