(Nettavisen)

Det er stadig helt åpent om hvem som stikker av med seieren i kandidatturneringen i sjakk i Jekaterinburg. Onsdag er det klart for dag sju og parti 7 av 14.

Fredag er det ca 960 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Kampene begynner klokken 12:00 - for å se kampene i fullskjerm klikker du i videovinduet og velger full skjerm.

Kirill Alekseenko, Jan Nepomnjasjtsjij, Anish Giri, Wang Hao, Fabiano Caruana, Ding Liren, Aleksandr Grisjtsjuk og Maxime Vachier-Lagrave skal i tre uker sitte nærmest innesperret på luksushotellet Hyatt Regency i Jekateringburg i Russland. I løpet av tre uker, skal det kåres en vinner og i slutten av desember skal denne vinneren møte Magnus Carlsen til tittelkamp.

Se med norske kommentatorer under:

Se med engelske kommentatorer (avansert) under:

Torsdag er det dag åtte av denne kandidatturneringen. Spillerne skal møte hverandre to ganger, og totalt skal det spilles 14 partier. Foreløpig er det spilt sju av 14 partier. Tre av fire partier endte med remis onsdag, to av fire partier endte med remis mandag, tre av fire partier endte med remis søndag. Franskmannen Maxime Vachier-Lagrave vant sin kamp mot russeren Jan Nepomnjasjtsjij onsdag, og gikk dermed opp i delt ledelse med nettopp Nepomnjasjtsjij når turneringen er halvspilt. Slik er oversikten blant de åtte kandidatene etter 7 av 14 partier (antall poeng, seier gir ett poeng, remis 0,5 poeng tap 0 poeng):

Klikk her for å spille på torsdagens kamper

Jan Nepomnjasjtsjij - 4,5 poeng
Maxime Vachier-Lagrave - 4,5 poeng
Hao Wang - 3,5 poeng
Fabiano Caruana - 3,5 poeng
Aleksandr Grisjtsjuk - 3,5 poeng
Anish Giri - 3,5 poeng
Kirill Alekseenko - 2,5 poeng
Ding Liren - 2,5 poeng