(Nettavisen)

2-2, 3-2, 2-2, 5-1, 3-4...Målene rant inn både lørdag og søndag i Eliteserien. Vi tror på nye scoringer i kveld når Molde og Brann fullfører den 13. serierunden på Aker Stadion og har funnet en artig spillvariant som singel-spill på oppgjøret.

Molde - Brann. Scorer begge lag i 2. omgang? Ja 2,60 (spillestopp 20:25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

De seks siste kampene på kupongen spilles mandag. Molde benyttet midtuken til å slå Start hele 5-0 på hjemmebane onsdag i det framskutte oppgjøret, noe som plasserer laget på 2. plass på tabellen - tre poeng bak serielederen fra Bodø med én kamp mer spilt. Har feilfrie 6-0-0 hjemme i Molde så langt.

Ca. 30 millioner i Vikinglotto-potten onsdag. Leverer kupongen her!

Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte 1-1, mens det ble 0-0 da lagene møttes i Bergen tidlig i oktober. Gregersen, Haraldseid, Bolly og Bjørnbak er alle ute med skade for trener Moe noe som gir bekymringer i den bakre firer. Wolff Eikrem trøbler også og er usikker, mens James sto over grunnet sykdom sist. Bredden i stallen er dog av det imponerende slaget, så fraværene har ikke satt noe stort preg på fjorårets mester så langt i sommer.

Spennende spill-variant

Brann sparket mandag trener Lars Arne Nilsen og den tidligere RBK-treneren Kåre Ingebrigtsen ble lørdag presentert som hovedtrener for klubben mellom de syv fjell. Han leder dog ikke laget i denne. De røk 1-2 hjemme mot Vålerenga sist helg og er inne i en tung periode akkurat nå, så gjenstår det å se om trenerbyttet får noen umiddelbar effekt. Står med 2-1-3 borte og ligger på 8. plass med 15 poeng før turen til Molde mandag kveld. Keeper Ahamada og Rolantsson har begge stått over de siste kampene på grunn av skade.

Sjekk alle dagens oddstips her!

Molde pleier å være sikkerheten selv på hjemmebane og får tillit på kupongen, men vi har funnet en artig spill-variant der begge lag scorer i 2. omgang til småpen odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset