(Nettavisen)

Manchester United har vist klasse denne sesongen, men faktaene viser at de har hatt problemer mot topp fire-lagene. Ole Gunnar Solskjærs lag ble utklasset av Manchester City i semifinalen i ligacupen tidligere denne måneden og de har ikke vunnet mot topp fire-lagene denne sesongen.

Onsdag er det ca. 75 millioner i Vikinglotto-potten. Trykk her for å levere kupong

Solskjær har møtt Liverpool fire ganger som manager, men han har aldri vunnet. Vi tror heller ikke at han vinner søndag. Det sørger Mohamed Salah for.

Liverpool - Manchester Utd - Mohamed Salah scorer og Liverpool vinner - 3,20 (spillestopp søndag kl. 17.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, Premier League. Ole Gunnar Solskjær har rotert mellom et treback-system og et tradisjonelt firemanns-forsvar denne sesongen, men han har brukt fire spillere bak de siste ukene, og Luke Shaw har spilt på venstrebacken.

Men United-manageren kan komme til å endre på det, og sette Shaw inn i et treback-system med Alex Telles som en vingback.

Uansett hvem som spiller på venstresiden i United-forsvaret, vil de få den vanskelige jobben med å stoppe Mohamed Salah. Liverpools egyptiske stjerne har vært i fin form denne sesongen. Han har scoret 13 mål i ligaen og er toppscorer i Premier League.

Men: Liverpool-angriperen har gått målløs av banen i de tre siste kampene, og han vil komme tilbake på scoringslisten mot Manchester United.

Scoret mot United i fjor

Salah, som opererer på høyrekanten, har fart og teknikk, og det gjør ham til en av de vanskeligste spillerne å forsvare seg mot. Det gjør at Manchester United må vise seg fra sin beste side defensivt.

Luke Shaw er antakeligvis den beste spilleren til å gjøre jobben mot Salah. Han er bedre defensivt enn Alex Telles. Sistnevnte trekker ofte høyere opp i banen, og det vil gjøre Manchester United-laget mer sårbar på kontringer som Salah og Liverpool kan utnytte.

Onsdag er det ca. 75 millioner i Vikinglotto-potten. Trykk her for å levere kupong

Salah er utvilsomt Liverpools mest potente offensive trussel, og vi tror ikke Manchester United klarer å hindre ham i å score.

Salah har kun scoret ett mål mot Manchester United tidligere. Det kom da Liverpool slo United 2-0 på Anfield i januar i fjor. Vi tror han scorer igjen og at Liverpool vinner. Et slikt scenario gir 3,20 i odds. Spillestopp er klokken 17.25.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset