Gå til sidens hovedinnhold

Manchester City-spilleren er et mareritt for Paris Saint Germain

Kevin De Bruyne har scoret mot PSG i tre kamper på rad. Vi synes oddsen på en ny De Bruyne-scoring mot franskmennene er for fristende til ikke å prøve.

(Nettavisen)

Manchester City slo ut PSG i kvartfinalen i Champions League i 2015-2016-sesongen. Den gangen ble Kevin De Bruyne matchvinner i den andre kampen som også ble spilt på Etihad.

Belgieren scoret 1-1-målet mot Paris Saint-Germain etter 64 minutter på Parc des Princes. Dermed har De Bruyne scoret i tre kamper å rad mot det franske storlaget.

Skulle han score enda et mål mot de regjerende Ligue 1-mesternet tirsdag, vil han bli den andre spilleren i historien - bak Neymar - som har scoret i fire kamper på rad mot PSG i Champions League.

Det tror vi han kan klare.

Manchester City - Paris SG - Kevin De Bruyne scorer mål - 3,00 (spillestopp tirsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Etter en litt treg start på sesongen, har Kevin De Bruyne funnet toppformen til akkurat rett tidspunkt fra et Manchester City-perspektiv.

Belgieren har vært Paris Saint-Germains skrekk. De Bruyne har en imponerende scoringsstatistikk mot franskmennene. Han har scoret i alle tre kampene Manchester City har spilt mot PSG, og vi tror den trenden fortsetter tirsdag.

Han scoret 1-1-målet på Parc des Princes sist, og han scoret også i begge kvartfinalene i 2016.

Tre mål på fire kamper

Målet i forrige uke var av det litt heldige slaget.

PSG ledet 1–0 da De Bruyne i andre omgang skrudde ballen rett i mål med et innlegg fra venstre. Ballen gikk gjennom hele feltet, Keylor Navas i PSG-målet ble utspilt og ut av ingenting sto det plutselig 1-1.

De Bruyne viser god form foran mål. Han har scoret tre mål på fire kamper i utslagsspillet denne sesongen, blant annet en lekkerbisken fra utenfor 16-meteren mot M'gladbach.

Han scoret også det første målet i Citys kvartfinale mot Borussia Dortmund, og han var nær ved å score årets mål i returkampen mot Erling Braut Haaland & co.

Belgieren har også scoret fem mål i Premier League denne sesongen, og tre av dem er kommet hjemme på Etihad. Med den statistikken De Bruyne har mot PSG synes vi det er spennende å gå for 29-åringen som målscorer i tirsdagens kamp.

Oddsen på De Bruyne-scoring er 3,00.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset