(Nettavisen)

De røde djevlene har ikke vunnet noen store trofeer siden de vant Europa League i 2017 med Jose Mourinho som manager.

3,65 i odds på at Manchester United vinner mot Nottingham Forest på denne måten

Det så en stund ut til at Manchester United skulle utfordre Arsenal og Manchester City i kampen om ligatittelen denne sesongen, men helgens 2-3-tap mot Arsenal gjør at de nå ligger elleve poeng bak Mikel Artetas ligaledere, som også har én kamp til gode.

Men Erik ten Hag har likevel tre muligheter til å vinne et trofé i sin første sesong på Old Trafford. United henger nemlig fortsatt med i ligacupen, FA-cupen og Europa League.

Ten Hags lag møter Nottingham Forest i den første ligacupsemifinalen onsdag. Klubbene møtes for fjerde gang i historien i ligacupen, og United har vunnet de tre første kampene. De slo dem 4-0 i kvartfinalen i 1983, og de vant finalen mot Forest 1-0 i 1992. Sist lagene møttes i ligacupen var i 1998. Den gangen vant United 2-1. Ole Gunnar Solskjær scoret begge målene.

Vi tror Manchester United tar sin fjerde ligacupseier mot Forest onsdag.

Nottingham Forest - Manchester United

Odds: Manchester United vinner og begge lag scorer -3,65 i odds

Kampstart onsdag 25. januar kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

City Ground

Kampen kan sees på Vsport1 og Viaplay Skaff deg tilgang her

Vi tror at Manchester United vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3,65 i odds

Manchester United har et knalltøft kampprogram. De møter Nottingham Forest i den første semifinalen onsdag, og den andre kampen spilles på Old Trafford én uke senere. Mellom de to kampene har Erik ten Hags lag en kamp mot Reading i FA-cupen.

Reading, hvor den tidligere Manchester United-spilleren Paul Ince er manager, spiller mot United på Old Trafford lørdag.

Det betyr at Steve Coopers spillerne kan hvile i helgen, siden de snublet i første hinderet i Englands eldste turnering.

Det faktum at Nottingham Forest er ute av FA-cupen kan gi laget en liten fordel mot Manchester United i semifinalen i ligacupen, ettersom Forest-spillerne vil ha muligheten til å hvile mellom de to semifinalekampene.

Men vi tror ikke det er nok til å slå United ut av ligacupen.

Casemiro tilbake mot Forest

Erik ten Hag vil kreve en reaksjon fra spillerne sine etter 2-3-tapet mot Arsenal, men vel så viktig er det at Casemiro er tilbake på midtbanen hos United. Han var savnet i søndagens kamp på Emirates. United har kun tapt to av 19 kamper som brasilianeren har startet. Det er tall som taler for seg selv.

Steve Coopers lag er ubeseiret i de seks siste kampene hjemme på City Ground, men de har ikke møtt noen av topp syv-lagene i Premier League i denne perioden.

Manchester United knuste Nottingham Forest 3-0 da lagene møttes på Old Trafford i slutten av desember, men skogvokterne har vist fremgang den siste måneden, og vi tror begge lagene kan score i onsdagens kamp. Statistikken gir oss også gode argumenter for et slikt spill.

Manchester United har nemlig kun klart å holde nullen i to av de siste ti bortekampene, mens begge lag har scoret i fem av de siste åtte kampene til Forest i alle turneringer.

Forest er svekket både foran og bak før onsdagens kamp. Den innlånte Manchester United-målvakten Dean Henderson er skadet. Forest har scoret i de ti siste hjemmekampene, men i ligacupoppgjøret mot Manchester United må de klare seg uten Taiwo Awoniyi og nykommeren Chris Wood på topp.

Vi tror at Manchester United vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3,65 i odds