(Nettavisen)

Bradford City sjokkerte Fotball-England i februar da de kunngjorde at Mark Hughes, som aldri tidligere har hatt en managerjobb utenfor Premier League, hadde takket ja til å bli League Two-klubbens nye sjef. Han tok over etter Derek Adams som fikk sparken.

Slik får man 2,55 i odds på Bradford-seier mot AFC Wimbledon

Dette er Hughes første managerjobb etter at han fikk sparken i Southampton i desember 2018.

Hughes har vært manager i store klubber som Manchester City, Blackburn, Stoke og Southampton. Nå skal han forsøke å lede Bradford City tilbake til League One.

Bradford - AFC Wimbledon

Odds: Halvtid/Fulltid - Bradford - Bradford - 2,55 i odds

Kampstart lørdag 24. september klokken 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

Valley Parade

Vi tror at Bradford leder til pause og vinner etter 90 minutter. Det kan du spille på her til 2,55 i odds

Bradford City rykket ned fra Premier League i 2001 etter å ha spilt to sesonger i den engelske toppdivisjonen.

Økonomisk rot etter nedrykket gjorde at Vest-Yorkshire-klubben ble satt under administrasjon to ganger på to år, og de har vært et heislag mellom League One og League Two de siste 20 årene. Nå spiller de sin fjerde sesong på rad på nivå fire i det engelske divisjonssystemet, hvor de har vært en middelhavsfarer de siste årene. Denne sesongen ser det ut til å bli annerledes.

De har nemlig fått en fantastisk start på sesongen. Mark Hughes og Bradford City er ubeseiret i de syv av de første ni kampene, og laget ligger på playoffplass i League Two.

The Bantams er tilbake på Valley Parade lørdag, hvor de er ubeseiret i ligaen (3-2-0), og det eneste tapet deres her kom i ligacupen mot Championship-laget Blackburn.

Bradford møter et AFC Wimbledon-lag som sliter etter nedrykket sist sesong. Formen er helt elendig. De har tapt fem av de seks siste kampene, og står registrert med fire strake tap før kampen på Valley Parade.

Tapsrekken gjør at Johnnie Jacksons lag ligger plassert på nedre halvdel av tabellen, og med kun én borteseier på fem forsøk denne sesongen, virker det lite sannsynlig at de skal klare å ta poeng mot et Bradford-lag som er solide på hjemmebane.

Oddsen er ikke all verden, men å spille på Bradford-seier virker å være det smarteste valget her. Det er guttene til Mark Hughes som viser best form, og de har i tillegg fordelen av å spille på hjemmebane.

Wimbledon har kun scoret én gang på de fire siste ligakampene, og de har tapt tre kamper hvor de har gått målløse av banen. De har også ligget under til pause i de fire siste kampene. Bradford på sin side har gått til pause med ledelse i de tre siste kampene, og de har vunnet alle tre kampene.

Vi tror at Bradford leder til pause og vinner etter 90 minutter. Det kan du spille på her til 2,55 i odds