(Nettavisen)

Ole Gunnar Solskjær kan sikre Champions League-spill for Manchester United neste sesong med seier mot Liverpool hjemme på Old Trafford, og han ligger an til å bytte ut et par spillere for å klare det, ifølge Manchester Evening News.

David de Gea spilte en god kamp mellom stengene hos Manchester United i 6-2-seieren mot AS Roma tordag, men ligger likevel an til å miste plassen. Alt tyder på at Dean Henderson vokter United-buret søndag. Han ansees som første valget til Solskjær.

Onsdag er det ca 229 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Aaron Wan-Bissaka og Luke Shaw starter på vingbackene, mens Harry Maguire og Victor Lindelöf fortsetter som midtstoppere. Eric Bailly er også aktuell, men ifølge lokalavisen i Manchester er det mer sannsynlig at han starter mot Roma til uken.

Rashford på benken?

Det blir neppe endringer på midtbanen. Fred og Scott McTominay starter sentralt på midtbanen, og Bruno Fernandes spiller foran dem.

Paul Pogba er det beste alternativet på venstrekanten, selv om kjappe Daniel James ville bydd på ubehagelige utfordringer for ultraoffensive Trent Alexander-Arnold.

Mason Greenwood ser ut til å starte på høyrekanten istedenfor Marcus Rashford, mens Edinson Cavani er det beste alternativet som midtspiss.

United stiller trolig med denne startelleveren mot Liverpool: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; McTominay, Fred, Fernandes; Greenwood, Pogba, Cavani.

Manchester Utd - Liverpool - Bruno Fernandes scorer mål - 3,00 (spillestopp søndag kl. 17.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Marcus Rashford har scoret fire mål på de siste fire liga- og cupkampene på Old Trafford mot Liverpool, men hvis han starter på benken er det toppscorer Bruno Fernandes Manchester United-fansen må sette sin lit til.

Han har scoret 16 Premier League-mål så langt denne sesongen. Det er bare to færre enn Marcus Rashford (10) og Edison Cavani (8) har til sammen.

Portugiseren har vært helt sensasjonelt god etter at han kom til Old Trafford i januar 2020. Han scoret to mål mot AS Roma torsdag, og vi tror også at han kommer på scoringslisten mot Liverpool.

Fernandes har scoret mot Liverpool tidligere. Han banket inn et frispark mot Jürgen Klopps menn i 4. runden i FA-cupen i januar.

At portugiseren også tar Uniteds straffespark gjør ham til et naturlig valg som målscorer i denne kampen.

3,00 i odds på at Fernandes scorer mot Liverpool er brukbart. Det må prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset