(Nettavisen)

Manchester United har kun vunnet halvparten av sine hjemmekamper i Premier League denne sesongen, men har en fantastisk solid hjemmestatistikk mot Brighton.

Onsdag er det ca 149 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Manchester United - Brighton pause/fulltid U/H - 4,30 (spillestopp kl 20.25)
Manchester United har faktisk ikke spilt en seriekamp på tre uker. Da slo de West Ham1-0 hjemme på Old Trafford. Det var faktisk den fjerde strake seriekampen uten baklengsmål. Med ni seriekamper igjen å spille, har Manchester United på 2. plass ett poeng ned til Leicester på 3. plass, mens det åtte poeng ned til West Ham på 5. plass. Røk skuffende ut av FA-cupen for to uker siden, da det ble 1-3 tap borte mot Leicester. Førstkommende torsdag venter første kvartfinale i Europa League borte mot spanske Granada.

Klikk her for å levere dette tipset

Pogba er friskmeldt

Paul Pogba er endelig friskmeldt, men Ole Gunnar Solskjær har usikkerhet rundt flere av sine offensive spillere. Antony Martial er trolig ute med kneskade, mens det er usikkerhet både knyttet til Marcus Rashford og Mason Greenwood. Solskjær er også klar på at han vil alternere på Dean Henderson og David De Gea i mål utover våren.

Brighton har fått dårlig betalt

Brighton har levert en meget solid sesong spillemessig, men slitt med å få betalt for dette. De fleste husker nok det omvendte møtet i tredje serierunde, da Brighton var klart best, men likevel endte opp med å tape 2-3. Brighton uansett med to uhyre viktige trepoengere i sine to siste seriekamper før landslagspausen. 2-1 seier borte mot Southampton for tre uker siden og deretter 3-0 seier hjemme mot Newcastle for to uker siden. Har seks poeng ned til Fulham under streken, men har også et rimelig tøft program i de ni siste seriekampene.

Tariq Lamptey og Solly March er ferdigspilt for sesongen, mens Adam Webster fortsatt er ute med ankelskade. Aaron Connoly er friskmeldt.

Manchester United har vunnet alle tre hjemmekampene mot Brighton etter at Brighton rykker opp igjen til Premier League før 2017/18-sesongen og totalt står det 10-2-0 mellom lagene på Old Trafford.

1,65 på hjemmeseier er uansett helt i grenseland. Manchester United har ikke bedre enn 7-3-4 på Old Trafford i Premier League denne sesongen. Vi setter heller pengene på pause/fulltid dobbelen U/H til klart mer spennende 4,30 i odds.

Klikk her for å levere dette tipset