(Nettavisen)

David Moyes har advart West Ham-spillerne mot å undervurdere et Manchester United-lag som er rammet av skader på flere av de mest sentrale offensive spillerne.

Ole Gunnar Solskjær ligger an til å måtte spille søndagens kamp uten Marcus Rashford, Anthony Martial og Edinson Cavani. Alle tre angriperne er ute med skader.

Onsdag er det ca 91 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Det kan bety at United-manageren må starte med en helt ny spissrekke mot et Hammers-lag som har levert langt over forventningene denne sesongen, og som overraskende kjemper om en Champions League-plass.

Daniel James, Amad og Mason Greenwood kan ifølge Manchester Evening News starte søndagens kamp.

Lingard ute mot United

Til Football.London var Moyes klar på at United vil utgjøre en trussel offensivt, selv om de mangler flere av stjernespillerne.

- De har et godt lag, uansett hvem vi kommer til å møte vil det bli en tøff kamp, sa Moyes under pressmøte før kampen.

Her finner du hele oddsprogrammet.

West Ham vil også måtte takle minst ett sentralt fravær til søndagens kamp. Jesse Lingard, som er på lån fra Manchester United, får ikke spille mot klubben som eier ham. Den offensive midtbanespilleren har vært i superb form siden han kom til Øst-London i januar, og Moyes innrømmer at hans fravær vil svekke dem.

Likevel; West Ham har et sterkt lag, og de kan lage trøbbel for United på Old Trafford søndag.

Manchester United - West Ham 1,87 - 3,40 - 4,00 U (spillestopp søndag kl. 20.10)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester United tok en sterk 2-0-seier mot byrival Manchester City sist helg, men leverte en frustrerende svak forestilling da de bare klarte 1-1 mot AC Milan i Europa League. I den kampen var Ole Gunnar Solskjærs menn litt heldige som unngikk tap.

United er svekket offensivt i søndagens kamp. Marcurs Rashford og Edison Cavani var ute mot AC Milan, og Anthony Martial pådro seg en ofteskade i Europa League-kampen torsdag. Det kan bety at vidunderbarnet Amad Diallo kan få sin Premier League-debut.

Onsdag er det ca 91 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

David De Gea er tilbake fra Spania, hvor han var til stede når han ble far for første gang, men det uklart om han er ferdig med karantenen søndag.

West Ham må klare seg uten Jesse Lingard og Angelo Ogbonna, mens Ryan Fredericks, Arthur Masuaku og Andriy Yarmolenko er usikker.

Frustrerende poengtap for United

Manchester United får en vanskelig oppgave mot et West Ham-lag som har vært gode denne sesongen. Øst-London-laget kjemper litt overraskende om en topp fire-plassering, og vi tror et godt organisert the Hammers-lag vil være i stand til å få med seg ett poeng fra Old Trafford.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Med unntak av derby-seieren mot Manchester City, har Ole Gunnar Solskjærs menn vært i frustrerende form. De har opplevd å spille flere kamper uavgjort.

På Valentindagen skuffet de De røde djevlene med å kun klare 1-1 mot West Brom. Deretter fulgte to 0-0-kamper mot henholdsvis Crystal Palace og Chelsea.

Kjemper om Champions League-plass

West Ham har vunnet åtte av de siste elleve ligakampene og ligger på femteplass på tabellen, kun tre poeng bak Chelsea som innehar den viktige fjerdeplassen og de har en kamp til gode på London-rivalene.

Øst-London-laget er med i kampen om en Champions League-plass, og de vil bite fra seg i Manchester søndag kveld.

Her finner du hele oddsprogrammet.

David Moyes' menn holdt United til 0-0 etter 90 minutter på Old Trafford i FA-cupen i februar, før de til slutt tapte 0-1 etter ekstraomganger. Søndag skal det ikke spilles ekstraomganger. Vi tror West Ham kan få med seg ett poeng fra Manchester. Oddsen på U er 3,40.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester Utd - West Ham (Over/Under ant. mål fulltid 2.5) - Under 1,80 (spillestopp søndag kl. 20.10)

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet

Da Manchester United og West Ham møttes på Old Trafford i juli i fjor endte kampen 1-1, og lagene spilte 0-0 etter ordinær spilletid i FA-cupen i februar.

Siden United mangler flere sentrale offensive spillere, og David Moyes er flink til å organisere lagene sine defensivt, tror vi ikke søndagens kamp blir noen målfest.

Ole Gunnar Solskjærs mannskap er uavgjort-spesialister, mens West Hams siste uavgjort-resultat kom mot Fulham (0-0) for seks kamper siden. Moyes vil garantert være fornøyd med å få med seg ett poeng fra Old Trafford.

West Ham har scoret flere mål enn United i det siste. De scoret tre mot Sheffield United, og de scoret to ganger mot Tottenham og Leeds. De var også i stand til å bryte ned Manchester Citys sterke backlinje i 1-2-tapet på Etihad. Men i denne kampen mangler de Jesse Lingard. Det vil gjøre dem litt mindre farlige fremover.

United har misbrukt en haug med sjanser, men de har også vært skjøre bakover. Vi tror på en tett og jevnspilt kamp på Old Trafford. Det har vært scoret under 2,5 mål i de to siste kampene mellom disse lagene. Vi tror på en ny målfattig match. 0-0? Eller 1-1? Oddsen på at det scores under 2,5 mål i kampen er 1,80. Det er et greit spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet