(Nettavisen)

Frankrike - Polen

Odds: Kylian Mbappe scorer to mål eller flere mot Polen - 5,10 i odds

Kampstart søndag 4. desember kl 16:00

Spillestopp kl 15:59

Al Thumama Stadium, Doha

Kampen vises på NRK1

Vi tror at Kylian Mbappe scorer to mål eller flere mot Polen. Det kan du spille på her

Jules Rimet var president i det franske fotballforbundet fra 1919 til 1942, og var FIFA's tredje president fra 1921 til 1954.

På hans initiativ ble det første VM i fotball arrangert i Uruguay i 1930, og det var arrangørlandet som ubeskjedent nok stakk av med tittelen

Nå er det klart for den 22. utgaven, og det skal bli spennende å se hvem som kan juble høyest til slutt.

Det er ca. 656 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Frankrike er regjerende mester etter at de slo Kroatia 4-2 i finalen i 2018, mens det er Brasil som har blitt verdensmester flest ganger med sine fem titler.

FIFA-ranking i dagens kamp

Frankrike - 4

Polen - 26

Jakter på toppscorertittelen

Søndag møtes Frankrike og Polen til åttendedelsfinale i VM, og det er en spiller som både det polske forsvaret og resten av fotballverden kommer til å følge ekstra godt med: Kyilan Mbappe.

Vi tror Paris Saint-Germain-angriperen fortsetter jakten på toppscorertittelen i VM i søndagens match. Han er en av seks spillere som har scoret tre mål så langt i mesterskapet, men han kunne antakeligvis ha scoret flere om han startet mot Tunisia.

De andre fem spillerne er Cody Gakpo (Nederland), Lionel Messi (Argentina), Marcus Rashford (England), Enner Valencia (Ecuador) og Alvaro Morata (Spania).

Mbappes enorme fart skapte store problemer for både Australia og Danmark, og han vil nok en gang vise frem sitt vanvittige rykk i søndagens kamp mot Polen. Når 23-åringen setter på turboen er det ikke mange som klarer å henge med, og det vil det polske forsvaret få kjenne på søndag.

Den franske unggutten har raskt blitt en av de beste spillerne i verden, og han er en type som liker seg ved de store anledningene, og det er akkurat det Frankrike trenger om de skal klare å forsvare VM-tittelen fra 2018.

I de ti siste kampene for PSG og landslaget har Mbappe scoret ti mål, og han scoret to mål eller flere i tre av dem.

Vi tror Mbappe kommer til å løpe fra de polske forsvarsspillerne, og vi mener 5,10 i odds på at han scorer to ganger eller flere er et høyinteressant spill.

Vi tror at Kylian Mbappe scorer to mål eller flere mot Polen. Det kan du spille på her