(Nettavisen)

Brann har holdt nullen i syv kamper på rad. Det er ny klubbrekord for bergenserne.

Sist rødtrøyene slapp inn et mål var i det 52. minutt mot Stabæk på Nadderud. Siden den gang har de spilt 668 minutter uten baklengsmål.

Dette spillet gir 2,00 i odds på Brann-seier mot Mjøndalen

Da Brann møtte Mjøndalen i Bergen tidligere i sesongen knuste de bruntrøyene fra Buskerud hele 7-0. Mjøndalen har bare gått av banen uten å score i fem ligakamper så langt denne sesongen, men vi tror Brann holder tett bakover igjen.

Vi tror Brann vinner og holder nullen mot Mjøndalen i lørdagens kamp.

Mjøndalen - Brann

Odds: Brann vinner og holder nullen - 2,00 i odds

Kampstart lørdag 8. oktober kl 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

Consto Arena

Kampen vises på Max Det får du tilgang til her.

Du kan se Mjøndalen - Brann på Max med Allente. Skaff deg tilgang her

Vi tror at Brann vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,00 i odds

Mjøndalen har tatt ni poeng på de fem siste seriekampene og ligger på niendeplass på tabellen. Det er fire poeng opp til den viktige sjetteplassen, så de har fortsatt mulighet til å komme seg til kvaliken.

Men de har vært ustabile på hjemmebane de siste ukene. Det viser resultatene.

Mjøndalen har vunnet de to siste hjemmekampene mot henholdsvis Skeid (1-0) og Sandnes Ulf (4-1), men bruntrøyene tapte de to foregående kampene på eget gress mot Sogndal (0-4) og Raufoss (1-2).

Branns mareritt-motstander

Mjøndalen har påført Brann særdeles mye smerte de siste ti årene.

I 2013 vant Mjøndalen 2-1 i Bergen, og knuste rødtrøyenes cupdrøm allerede i 3. runde. Året etter kom det mest smertefulle nederlaget, sett med Brann-øyne, da bruntrøyene fra Buskerud banket Rikard Norlings lag og sendte Brann ned i OBOS-ligaen med 3-0 i returoppgjøret i kvalifiseringen.

Du kan se Mjøndalen - Brann på Max med Allente. Skaff deg tilgang her

I 2017 gjentok historien seg. Laget som den gang lå som nummer 10 i OBOS-ligaen vant 1-0, og dermed ble det ikke noe cupeventyr på Brann.

Brann har faktisk kun vunnet én av de elleve siste kampene mot Mjøndalen. Den seieren kom tidligere denne sesongen. Da vant Brann 7-0 i Bergen.

På bortebane har Brann hatt enda større problemer mot Mjøndalen. Brann har ikke tatt tre poeng på Nedre Eiker siden 1975. Det er altså 47 år siden.

Og det er Branns eneste seier på Nedre Eiker på de 15 gangene de har prøvd!

Søndag tror vi Brann bryter den dårlige trenden.

Brann er allerede klare for opprykk til Eliteserien, men det ser ikke ut til at det har gjort noe med motivasjonen til spillerne.

Eirik Hornelands lag satte ny scoringsrekord i OBOS-ligaen forrige helg, da de slo Stjørdals-Blink 5-0 på Brann Stadion. 84 scoringer er den nye rekorden, og vi tror de forbedrer den etter lørdagens kamp.

Brann har en perfekt bortestatistikk. De har vunnet samtlige 13 bortekamper og målforskjellen er vanvittige 42-7!

Brann har vært solide defensivt i de siste kampene, og vi tror Brann tar sin 14 borteseier for sesongen når de gjester Consto Arena lørdag ettermiddag.

På 26 kamper i 1998 slapp Odd bare inn 18 mål. HamKam spilte 30 kamper i 2021 med 21 baklengs. Brann snitter på 0,42 med 11 baklengsmål på 26 kamper. De må altså slippe inn syv baklengs på de fire siste kampene for ikke å sette ny rekord. Det skjer ikke. Vi tror Brann tetter igjen bakover på lørdag.

Vi tror at Brann vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,00 i odds

Rekorder i Obos-ligaen

Her er noen av rekordene fra nivå to etter at 1. divisjon ble én avdeling.

Poeng: Aalesund endte på 79 poeng i 2019. Brann står med 72 etter 26 kamper.

Flest seirer: I 2019 klarte Aalesund 25 seirer. Brann tok sin 23. på 26 kamper sist helg.

Færrest tap: Sandefjord gikk gjennom 1. divisjon med ett tap i 2014. Aalesund kopierte den bragden i 2019. Brann er uten tap denne sesongen.

Flest scoringer: Brann har scoret 84 mål etter 26 serierunder. Det er ett mål mer enn Bodø/Glimt scoret da de rykket opp i 2017. Men Brann har fire kamper igjen av sesongen.

Færrest baklengsmål: På 26 kamper i 1998 slapp Odd bare inn 18 mål. HamKam spilte 30 kamper i 2021 med 21 baklengs. Brann snitter på 0,45 med 11 baklengsmål på 24 kamper.